Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Instagram: Η νέα αλλαγή που θα σε κάνει να βγάζεις φωτογραφίες σαν επαγγελματίας φωτογράφος!

Απίστευτο!

11 Απριλίου 2018 14:29
Instagram: Η νέα αλλαγή που θα σε κάνει να βγάζεις φωτογραφίες σαν επαγγελματίας φωτογράφος!

Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram θα σε κάνει επαγγελματία φωτογράφο και διαφορά θα είναι αισθητή. Το «Focus» θα αλλάξει για πάντα τις φωτογραφίες σου.

Το νέο χαρακτηριστικό του Instagram θα περάσει τις φωτογραφίες σου άλλο επίπεδο , με το γνώρισμα «Focus» όπως αναφέρει και η TechCrunch.

Τι κάνει το Focus; Εστιάζει στο πρόσωπο και θολώνει το background! Ο τρόπος εστίασης χρησιμοποιεί την τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου, ώστε να επικεντρώνεται σε αυτό ενώ θολώνει το υπόλοιπο μέρος της φωτογραφίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλο άνεσης!

Ακόμα κι αν δεν έχεις μια κάμερα τελευταίας τεχνολογίες, οι φωτογραφίες σου θα είναι επαγγλεματικές! Το Focus θα το βρεις στα Instagram Stories μαζί με το Boomerang και το Superzoom κι έχει ήδη αρχίσει να κυκλοφορεί σε iPhone 6s, 6s +, 7, 7+, 8, 8+ και X ως επιλεγμένες συσκευές Android.

To Focus θολώνει το φόντο αλλά μπορεί να κάνει και τα άκρα του προσώπου να μοιάζουν κάπως θολά. Η λειτουργία πορτραίτου ιPhone που εκμεταλλεύεται τις διπλές φωτογραφικές μηχανές των νεώτερων μοντέλων χρειάζεται λιγότερη δουλειά για να κρατά το πρόσωπο στο επίκεντρο αλλά δεν είναι διαθέσιμο σε παλαιότερα iPhpnes και δεν μπορεί να γίνει στα videos.

Η εστίαση δίνει ακόμη έναν “πόντο” στο Instagram και νικά το Snapchat για ακόμη μια φορά.

Το Instagram διαρκώς επεκτείνεται με νέα χαρακτηριστικά. Τα Gifs, οι διαφορετικές γραμματοσειρές, η επισήμανση διπλών και φυσικά τα hashtags στα Insta Stories.

Το πιο πρόσφατο χαρακτηριστικό του Instagram είναι το Regram, το οποίο σου επιτρέπει να προσθέσεις εικόνες που έχουν δημοσιεύσει φίλοι σου στα Insta stories σου μ’ ένα κλικ!

Το Instagram έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και περιμένουμε να δούμε ποια καινούργια έκπληξη μας επιφυλάσσει.

Πηγή: ipop.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share