Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

LG G7: Έρχεται ένα νέο smartphone με την κωδική ονομασία «Judy»!

17 Φεβρουαρίου 2018 12:25
LG G7: Έρχεται ένα νέο smartphone με την κωδική ονομασία «Judy»!

Σύμφωνα με αναφορές, ο Διευθύνων Σύμβουλος της LG διέταξε μια συνολική επανεκκίνηση στη ναυαρχίδα του 2018.

Η μεγαλύτερη εικασία δείχνει ότι το τρέχον πρωτότυπο του LG G7 χρησιμοποιεί το Snapdragon 835 και κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε να ανταγωνιστεί τη σειρά Galaxy S9.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 19χρονη έγκυος κάνει υπερηχογράφημα σε ζωντανή μετάδοση στην τηλεόραση! Τότε ο γυναικολόγος παρατηρεί κάτι το τρομακτικό (video)

Η εταιρεία ετοιμάζει ότι αναπτύσσεται ήδη ένα νέο smartphone με κωδική ονομασία “Judy” και θα το δούμε τον Ιούνιο.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, το LG Judy θα διαθέτει οθόνη 6.1” αναλογίας 18:9 με μεγάλη φωτεινότητα 800nits και υποστήριξη HDR10, χάριν στην νέα τεχνολογία MLCD+ που καταναλώνει 35% λιγότερη ενέργεια σε σύγκριση με την κλασική IPS LCD και περιλαμβάνει RGBW panel (Red Green Blue White).

Στα υπόλοιπα θα δούμε 64bit octa-core επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 845, επεξεργαστή γραφικών Adreno 630 GPU, 4GB μνήμη RAM και 64GB αποθηκευτικό χώρο, ενώ θεωρείται βέβαιο ότι θα δούμε και έκδοση με 6GB RAM και 128GB αποθηκευτικό χώρο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το μεγάλο δράμα της Μαρίνας Πήχου! Ετοιμαζόταν να παντρευτεί τον αγαπημένο της Θανάση πριν σκοτωθεί! Η μεγάλη αποκάλυψη

Ακόμη, περιμένουμε διπλή κάμερα 16MP + 16MP f/1.6 σε κάθε φακό με λειτουργίες τεχνητής νοημοσύνης, στερεοφωνικό ηχείο, ασύρματη φόρτιση και κατασκευή πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP68 για προστασία από νερό και σκόνη.

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share