Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Θα μας καρφώνει και το Instagram τώρα; Θα ειδοποιεί για κάθε screenshot που γίνεται!

13 Φεβρουαρίου 2018 19:15
Θα μας καρφώνει και το Instagram τώρα; Θα ειδοποιεί για κάθε screenshot που γίνεται!

Ακόμα μία λειτουργία του Snapchat θα προστεθεί πολύ σύντομα στο Instagram και ήταν αρκετή για να θορυβήσει τους χρήστες του κοινωνικού μέσου.

Από χθες κυκλοφορεί η είδηση ότι όταν κάποιος χρήστης θα τραβάscreenshot σε Stories άλλου χρήστη, τότε ο τελευταίος θα λαμβάνειειδοποίηση που θα τον ενημερώνει για τη συγκεκριμένη ενέργεια από τον συγκεκριμένο χρήστη.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος άρχισε να κάνει σχόλια στο twitter για τα νέα αυτά δεδομένα του Instagram που θα βάλει τέλος στο stocking.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θυμάστε την Έφη Πίκουλα; Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε πως είναι σήμερα (Photos)

Πολλοί ανησύχησαν καθώς από εδώ και πέρα οι ημέρες που κάποιοι κατασκοπεύουν το προφίλ ενός χρήστη και κρατούν φωτογραφίες του χωρίς να το ξέρει ανήκουν πια στο παρελθόν.

Οι stockers έχουν χάσει για τα καλά τον ύπνο τους.

Δείτε εδώ:

Ωστόσο, δυστυχώς διαπιστώθηκε πως αν το τηλέφωνο βρίσκεται σεairplane mode, οι ειδοποιήσεις των screenshots δεν θα σταλούν στο χρήστη που ανέβασε το περιεχόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: DWTS - Παρασκήνιο: Ο χαμός με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου! Τα νεύρα, τα ντιβιλίκια, τα καλάμια και οι συμπεριφορές που δεν περίμενε κανείς!

Αλλοι τρόποι για να πάρει κανείς screenshot χωρίς να ειδοποιηθεί ο uploader είναι τα screenshots να γίνουν μέσω του υπολογιστή ή μέσω τρίτων εφαρμογών.

Για παράδειγμα το λειτουργικό Android επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν ιστορίες της επιλογής τους χωρίς να φαίνονται.

Πηγή:Bovary

 

Digital News & Gadget

Ροή ειδήσεων

Share