Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Instagram: Η νέα αλλαγή που μας δίνει όλους στεγνά!

18 Ιανουαρίου 2018 13:50
Instagram: Η νέα αλλαγή που μας δίνει όλους στεγνά!

Από σήμερα το Instagram δεν θα είναι πια το ίδιο. Η νέα αλλαγή που έφερε μαζί της την καταστροφή την ίδια, θα μας δίνει όλους στεγνά. Από πουθενά δεν θα μπορούμε να κρυφτούμε πια.

Είναι ακριβώς αυτό που κατάλαβες. Πλέον θα μπορούμε να βλέπουμε στα μηνύματα, πριν πόση ώρα μπήκε ο καθένας ή αν είναι "ενεργός τώρα". Αν στο παρελθόν μάλιστα έχουμε συνομιλήσει με κάποιον που πλέον δεν τον ακολουθούμε και δεν μας ακολουθεί, πάλι έχουμε τη δυνατότητα να ξέρουμε πόση ώρα πριν μπήκε στο Instagram.

Χειρότερο κι από Messenger, δηλαδή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στην Θεσσαλονίκη: Αυτή είναι η ποινή για τον 15χρονο που έσφαξε την μικρό Τάσο πάνω σε καυγά!

Εμείς δηλαδή που λατρεύουμε το ίνσταγκραμ και μπαίνουμε ανά ένα λεπτό, δεν έχουμε καμία σωτηρία. Τα ψέματα που λέγαμε ότι πάμε για ύπνο και τελικά χαζεύαμε καμιά ώρα στις φωτογραφίες, κομμένα.

Με τόσες αλλαγές πάντως που πραγματοποιούν οι ιθύνοντες, ώρα είναι να μας προσθέσουν και μία ακόμη χειρότερη. Να πηγαίνει δηλαδή ειδοποίηση στον άλλον για το πότε κάνουμε screenshot. Εκεί όχι μόνο θα γίνουμε ρεζίλι, αλλά θα αποχωρήσουμε με ελαφρά από την εφαρμογή.

Ωστόσο να πούμε ότι στις ρυθμίσεις υπάρχει επιλογή να το απενεργοποιήσουμε ώστε να μη ξέρει κανείς πότε μπήκαμε τελευταία φορά, αλλά έτσι ούτε εμείς θα βλέπουμε την κατάσταση των άλλων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξυλοδαρμός Παυλίδου: Ανακοίνωση κόλαφος από το θέατρο Χυτήριο για τον Μάνο Παπαγιάννη!

Ιδού λοιπόν τα πειστήρια. Αν δεν το είχες καταλάβει μέχρι τώρα που το διάβασες, μπες στα μηνύματα σου.

Πηγή: neopolis.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share