Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Θες να προστατέψεις το κινητό σου; Η Cosmote έχει τον τρόπο!

10 Ιανουαρίου 2018 18:30
Θες να προστατέψεις το κινητό σου; Η Cosmote έχει τον τρόπο!

Αναρωτήθηκες και εσύ τι συνέβη στον Σάκη Τανιμανίδη και στην Δούκισσα Νομικού ε; Σε έπιασε ένας μικρός πανικός ε; Χλώμιασες γιατί κατάλαβες και εσύ.

Σε περίπτωση που δεν το πήρες είδηση , τα προφίλ τους γέμισαν χθες από τις φωτογραφίες ενός άγνωστου άνδρα μα μουστάκι. Τόσο στις αναρτήσεις, όσο και στα insta stories τους.

Δεν μας πιστεύεις δες εδώ;

Πείστηκες τώρα; Είμαστε σίγουροι πως σκέφτηκες ποιος είναι αυτός και γιατί κάνει post από τους λογαριασμού τους; Ποια είναι όμως η αλήθεια;

Παραδέξου το, χιλιάδες σκέψεις πέρασαν από το μυαλό σου, εκείνη η στιγμή που έβαζες και εσύ τον... αστείο κωδικό σου. Η ημερομηνία γέννησης σου, τότε που γεννήθηκε το γατί σου, η πρώτη επέτειος με το «αγαπουλίνι» σου.

Κατάλαβες και εσύ την πανωλεθρία σου; Έμαθες γιατί πρέπει να λες ένα μεγάλο, ΟΧΙ, στους αστείους, μικρούς και κατά τ'άλλα χαριτωμένους κωδικούς.

Είμαστε σίγουροι πως σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελες να δεις την χαριτωμένη εφηβική φατσούλα σου ποσταρισμένη στα προφίλ σου, ή ακόμα καλύτερα εκείνη την φωτογραφία που έστειλες προχθές στο «αγαπουλίνι» σου και ξέχασες να διαγράψεις.

Πριν πανικοβληθείς όμως, η Cosmote έχει για σένα την λύση! Επειδή πολλές φορές σίγουρα αγνοείς τους κινδύνους του hacking,το κινητό σου, ακόμα και στις συναλλαγές σου ενημερώσου πως μπορείς εύκολα να σώσεις και εσύ το προφίλ σου!

Ενημερώσου για το πως να προστατέψεις το κινητό σου και να μην την «πάθεις» σαν τη Δούκισσα και τον Σάκη στο: https://www.cosmote.gr/mobilesecurity

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share