Τρίτη, 23 Απριλίου 2024

Apple iPhone X: Έρχεται το... δέκα το καλό! - Η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ!

13 Σεπτεμβρίου 2017 13:26
Apple iPhone X: Έρχεται το... δέκα το καλό! - Η τιμή του αναμένεται να ξεπεράσει τα 1.000 ευρώ!

Στις 3 Νοεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει το iPhone X στην ελληνική αγορά τιμώντας με αυτό τον τρόπο η εταιρεία τα 10 χρόνια από το λανσάρισμα του πρώτου κινητού τηλεφώνου της Apple.

Οι τιμές διάθεσης του κορυφαίου μοντέλου αναμένεται να κυμαίνονται γύρω στα 1.000 δολάρια στις ΗΠΑ ενώ στην Ευρώπη οι τιμές αναμένεται να κυμανθούν μεταξύ 1.160 έως 1.200 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - αποκλειστικό: Σάλος με το ριάλιτι - αποτυχία! Τι συμβαίνει στα κρυφά με τους συγγενείς των παικτών και αποτελεί σκάνδαλο;

Το iPhone X διαθέτει μία εντυπωσιακή οθόνη 5,8 ιντσών που βασίζεται στην τεχνολογία OLED την οποία η Apple αποκαλεί Super Retina Display.

Η συσκευή έχει γυαλί και μπρος και πίσω, ενώ δεν υπάρχει το γνωστό κεντρικό πλήκτρο (home button). Διαθέτει διπλή κάμερα στα 12 megapixel με αρκετές βελτιώσεις, όπως το portrait lightining, όσον αφορά στη λήψη φωτογραφιών και video.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νυχτερινή έξοδος για την Ελένη Μενεγάκη: Πιάστηκε στα "πράσα" με τον...

Στο νέο μοντέλο το ξεκλείδωμα γίνεται με τη χρήση τεχνολογίας αναγνώρισης προσώπου που η Apple αποκαλεί Face ID και δεν υπάρχει η εφαρμογή αναγνώρισης δακτυλικού αποτυπώματος!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Η αδιανόητη γκάφα της παραγωγής που δείχνει ότι το ριάλιτι δεν έχει καμία απολύτως τύχη και μετράει μέρες! (video)

Το iPhone X διαθέτει τον νέο επεξεργαστή (Α11 Bionic) που είναι 25% ταχύτερος από τον προηγούμενο και είναι ανθεκτικό σε σκόνη και νερό.

Επίσης το νέο μοντέλο υποστηρίζει τη δυνατότητα ασύρματης φόρτιση.

Πηγή: enikonomia.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share