Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πολυσυζητημένου iPhone! - Τι δίνει νέα διαρροή του iOS 11

11 Σεπτεμβρίου 2017 18:00
Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά του πολυσυζητημένου iPhone! - Τι δίνει νέα διαρροή του iOS 11

Από τότε που κυκλοφόρησε ο κώδικας του HomePod firmware, αρκετά πράγματα έχουν μαθευτεί σχετικά με το πολυσυζητημένο iPhone που αναμένεται να παρουσιαστεί την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Η μεγάλη αποκάλυψη του Σάκη Τανιμανίδη για τους παίκτες για τις αλλαγές στο νέο κύκλο!

Αυτή τη φορά όμως, η διαρροή έρχεται από μια τελική έκδοση του iOS 11 που επίσης αναμένεται.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με το 9to5Mac το iPhone 8 (ή όπως θα αποκαλείται) θα περιλαμβάνει το "Face ID" το οποίο θα αντικαταστήσει πιθανότατα το Touch ID, καθώς και νέα κινούμενα emoji καθώς και κάποιες αλλαγές στο status bar.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός Σκορδά - Λιάγκα: Οι αντιρρήσεις της Φαίης στην πρώτη συνάντηση για το διαζύγιο που φέρνουν τα πάνω - κάτω! Τι έγινε πίσω από τις κάμερες;

Face ID

Το Face ID αναφέρεται στον νέο τρόπο ξεκλειδώματος του iPhone 8 με το πρόσωπο του χρήστη. Μάλιστα, φαίνεται ότι οι χρήστες θα πρέπει να κινούν το πρόσωπό τους γύρω γύρω ώστε να το σκανάρει η κάμερα και να ξεκλειδώνει το τηλέφωνο.

Animoji

Τα animoji θα είναι κινούμενα emoji-μηνύματα, τα οποία θα χρησιμοποιούν τη φωνή του χρήστη και θα αντικατοπτρίζουν τις εκφράσεις προσώπου του χρήστη. Τα Animoji, σύμφωνα με τη διαρροή, θα χρησιμοποιούν τη σάρωση προσώπου για να δημιουργούν τρισδιάστατα emoji, τα οποία θα βασίζονται στις εκφράσεις προσώπου του χρήστη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η βάφτιση του καλοκαιριού: Όλοι οι διάσημοι ήταν εκεί - Οι καλοντυμένες και οι "κουμπάρες"!

Airpods

Ενώ τα airpods λέγεται ότι θα είναι ανανεωμένα, σχεδιαστικά δεν φαίνεται να έχουν διαφορές με την υπάρχουσα έκδοση, πέρα από το γεγονός ότι η ένδειξη φόρτισης έχει μεταφερθεί στο εξωτερικό της θήκης, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να ελέγξει την κατάσταση της μπαταρίας χωρίς να χρειαστεί να την ανοίξει.

Πηγή: Newmoney.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share