Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Δέκα τρόποι για να κερδίσεις περισσότερα likes στο Instagram!

10 Αυγούστου 2017 19:27
Δέκα τρόποι για να κερδίσεις περισσότερα likes στο Instagram!

Βγάλε περισσότερες selfie. Μια ανάλυση δεδομένων που έγινε σε 1.1 εκατομμύριο φωτογραφίες στο Instagram έδειξε ότι αυτές που απεικονίζουν το πρόσωπό σου έχουν 38% περισσότερες πιθανότητες να λάβουν περισσότερα like σε σχέση με οποιαδήποτε άλλη φωτογραφία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακομπλεξάριστη: Η Σόφη Ζανίνου ποζάρει με ροζ μπικίνι στα 66 της χρόνια! - Δείτε το πραγματικό της κορμί!

2. Μείωσε τον αριθμό φωτογραφιών που ανεβάζεις ημερησίως. Σύμφωνα με την ερευνήτρια Saeideh Bakhshi οι πολλές φωτογραφίες ανά ημέρα μειώνουν αισθητά τον αριθμό των like που δέχεσαι- σχεδόν διπλάσιο σε σχέση με τα πολλά σχόλια που μπορεί να αφήνει ένας χρήστης. Ο ιδανικός αριθμός post είναι 1- 2 φωτογραφίες την ημέρα.


3. Βγες έξω. Μια φωτογραφία στη φύση, με έντονα χρώματα, όμορφα τοπία έχει εξαιρετικά θετικές αντιδράσεις στον κόσμο, σύμφωνα με την επαγγελματία σέρφερ Anastasia Ashley, που έχει μισο εκατομμύριο followers στο instagram. "Βγάλε φωτογραφίες νωρίς το πρωί, ή το απόγευμα που είναι πιο απαλό το φως και κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σου" συμβουλεύει η Anastasia.


4.Το hashtag που δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιήσεις είναι το #Drunk. Μελέτες έχουν δείξει ότι μειώνουν κατά 40% τα like.


5. Και το hashtag που πρέπει σχεδόν πάντα να χρησιμοποιείς είναι το #NoFilter.Φωτογραφίες με αυτό το hashtag έχουν 10% περισσότερες πιθανότητες να λάβουν περισσότερα like (και όχι δεν έχει σημασία αν λες ψέματα)

6. Ο ιδανικός αριθμός hashtag σε μια φωτογραφία 7 σύμφωνα με μια ανάλυση που έγινε. Περισσότερα από 7 θα φαίνεται ότι κάνεις spam και θα σου μειώσει τα like.

7. Μην χρησιμοποιείς τα έτοιμα φίλτρα. Το Instagram έχει τα δικά του φίλτρα ναι, αλλά οι περισσότερες bloggers στον κόσμο δεν τα χρησιμοποιούν- μάλλον κάτι ξέρουν. ΗLauren Conrad, που έχει 3,1 εκ. followers, έχει αρνηθεί να πει δημοσίως με τι app επεξεργάζεται τις φωτογραφίες της. Το Afterlight, το VSCOcam και το Photofy είναι κάποια από τα πιο διάσημα app που προσφέρουν πιο επαγγελματικό αποτέλεσμα.


8. Η σωστή γωνία λήψης μια φωτογραφίας παίζει σημαντικό ρόλο στα like που θα δεχτείς. Ζήτησε από τη φίλη σου να σε βγάλει φωτογραφία στη θάλασσα, έτσι ώστε να πετύχει τη γωνία που θα αναδείξει το σώμα και το πρόσωπό σου.

9. Το φίλτρο Willow δέχεται περισσότερα like από το φίλτρο Valencia. Ξέρεις τώρα ποιο θα χρησιμοποιείς περισσότερο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τις μαρτυρίες των 50 θυμάτων του γιου του Κώστα Πρέκα: «Τις έβριζε, τις έφτυνε και μετά…» - Φήμες για την εμπλοκή του στην δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου!

10. Φωτογραφίες που έχουν πιο μπλε αποχρώσεις παίρνουν 24% περισσότερα like σε σχέση με φωτογραφίες που έχουν κόκκινο ή πορτοκαλί. Οπότε καταλαβαίνεις γιατί γίνεται χαμός όταν βάζεις φωτογραφίες στη θάλασσα.

πηγή: cosmopolitan.gr

 

Τεχνολογία

Ροή ειδήσεων

Share