Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτές τις γιορτές θα είμαι κοντά στα αγαπημένα μου πρόσωπα κι ας βρίσκομαι 1.285 χιλιόμετρα μακριά!

20 Δεκεμβρίου 2018 15:54
Αυτές τις γιορτές θα είμαι κοντά στα αγαπημένα μου πρόσωπα κι ας βρίσκομαι 1.285 χιλιόμετρα μακριά!

Δεν θυμάμαι πόσα χρόνια έχω να ταξιδέψω στο εξωτερικό μέσα στις γιορτές κι επειδή έχω χάσει το μέτρημα στέκομαι στο σήμερα.

Γιατί φέτος έχω ήδη κλείσει εισιτήρια για τη Βιέννη όπου θα ζήσω όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων μέσα από τις εορταστικές της αγορές με τα ξύλινα σπιτάκια αλλά και τις πιο μαγευτικές βραδιές μπαλέτου και όπερας που με περιμένουν. Όσο για τους δικούς μου;

Δεν θα τους λείψω και πολύ, αφού θα έχω μαζί μου το μαγικό μου ραβδάκι: Την υπηρεσία COSMOTE Travel Pass που είναι διαθέσιμη σε πάνω από 100 χώρες του κόσμου (και φυσικά και στην Αυστρία), οπότε θα μπορώ να χρησιμοποιώ τα δωρεάν λεπτά ομιλίας του προγράμματός μου για εξερχόμενες κλήσεις προς Ελλάδα ή για κλήσεις εντός της χώρας περιαγωγής στην οποία βρίσκομαι.

Έχω τη δυνατότητα να αξιοποιώ τα δωρεάν ενσωματωμένα MB μου για να βρω στο Internet τη σούπερ μπυραρία και το εστιατόριο με τα αυθεντικά βιεnνέζικα λουκάνικα που μου σύστησε ο κολλητός μου ή να στείλω με SMS τις γραπτές ευχές στην ξαδέρφη μου που γιορτάζει. Και το καλύτερο;

Θα μπορώ να δέχομαι δωρεάν τις εισερχόμενες κλήσεις από συγγενείς και φίλους, σαν να μην πίνω καφέ στην πλατεία του Αγίου Στεφάνου αλλά στην πλατεία Συντάγματος!

Βλέπεις, οι ανάγκες μας για υπηρεσίες roaming έχουν αυξηθεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια, αφού ταξιδεύουμε περισσότερο! Επίσης, έχουμε ανάγκη να συνομιλούμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα ή με τους συνεργάτες μας, αλλά και μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας στα social media, να χρησιμοποιούμε τους χάρτες, να αναζητούμε πληροφορίες στο Internet -όσο είμαστε στο εξωτερικό- χωρίς να φοβόμαστε τις χρεώσεις. Γι’ αυτό είναι σημαντικό να μπορούμε να χρησιμοποιούμε τα mobile data και τις υπηρεσίες φωνής του προγράμματός μας όσο βρισκόμαστε στο εξωτερικό, σα να είμαστε στην Ελλάδα.

Η COSMOTE, άκουσε τις ανάγκες μας και γι΄αυτό ενίσχυσε την υπηρεσία Travel Pass, προσφέροντάς την σε περισσότερες χώρες και πολλούς δημοφιλείς προορισμούς σε όλες τις ηπείρους.

Έχοντας συνεργασία με πάνω από 450 δίκτυα παγκοσμίως, η COSMOTE προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες περιαγωγής και στις πέντε ηπείρους. Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο κόστους, διατίθεται δωρεάν η υπηρεσία Roaming Data Limit, που με βάση τις ανάγκες του κάθε συνδρομητή, θέτει ανώτατα όρια χρήσης δεδομένων στο εξωτερικό, στα συνεργαζόμενα δίκτυα, σε όλο τον κόσμο.

Εάν είσαι κι εσύ συνδρομητής της COSMOTE και θέλεις να μάθεις περισσότερα, μπες στο www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/cosmote_travel_pass_roaming_res.html

TAGS
 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share