Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024

Δεν χάνεις τέτοια ευκαιρία για ταξίδι: Τώρα πετάμε για τη Μάλτα με μόλις 21,99 ευρώ!

12 Φεβρουαρίου 2018 14:05
Δεν χάνεις τέτοια ευκαιρία για ταξίδι: Τώρα πετάμε για τη Μάλτα με μόλις 21,99 ευρώ!

Μεσαιωνικά κάστρα και τιρκουάζ νερά, πολύχρωμα χωριουδάκια και πάμφθηνα αεροπορικά. Και άλλοι τόσοι λόγοι να πάτε φέτος στη Μάλτα.Kαι εμείς σας βρήκαμε έναν ακόμη!

Φυσικά δεν είναι άλλος από τα αεροπορικά εισιτήρια της Ryanair με τα οποία μπορείτε να πάτε στη Μάλτα με μόλις 21,99 ευρώ! Ναι καλά διαβάσατε!

3 Must see που δεν πρέπει να χάσετε!

Η (πρωτεύουσα) Βαλέτα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το έπαθλο φαγητού! Διάσημοι ή Μαχητές;

Χρισμένη από την UNESCO ένα από τα μέρη με την μεγαλύτερη «συμπύκνωση» ιστορικών μνημείων στον κόσμο, μια από τις μικρότερες πρωτεύουσες του πλανήτη στριμώχνει στα σοκάκια της αξιοθέατα όπως το αιωνόβιο Manoel Theatre, οι σχεδιασμένες από τον Renzo Piano Πύλες της Πόλης, ο ναός του Αγίου Ιωάννη (εκείνου των περίφημων Ιπποτών, που ίδρυσαν την πόλη και συνέδεσαν το όνομά τους με το νησί), τα σπιτάκια με τα χαρακτηριστικά μπαλκόνια, τα μεσαιωνικά φρούρια και οι υπαίθριες αγορές της.

Το κουκλίστικο Μαρσασλόκκ

Το παράξενο όνομά του το χρωστά στο πάντρεμα δύο γλωσσών: Μάρσα σημαίνει λιμάνι στα αραβικά, και Σλοκκ (για την ακρίβεια, xlokk) είναι η μαλτέζικη λέξη για τον νοτιοανατολικό άνεμο, αυτόν που εμείς λέμε Σιρόκο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καμπανάκια στον Ant1! Η παταγώδη αποτυχία του "Sunday Live" και το κόψιμο...

Πρώην φοινικική αποικία, το Μαρσασλόκκ των τρεισήμισι χιλιάδων κατοίκων βρίσκεται στη νοτιοανατολική Μάλτα (εκεί που φυσά ο Σιρόκος) και είναι γνωστό, μεταξύ άλλων, για τις πολύχρωμες παραδοσιακές ψαρόβαρκες που λέγονται luzzu κι έχουν διπλά τοιχώματα και ζωγραφισμένα μάτια στα δεξιά και τα αριστερά της πλώρης, όπως στις αρχαίες ελληνικές παραστάσεις πλοίων.

Η Γαλάζια Λίμνη

Βρίσκεται στο νησί του Comino, το μικρότερο από τα τρία κατοικημένα νησιά που συναποτελούν τη Μάλτα, και είναι υπέροχη όλες τις εποχές του χρόνου: Για βουτιές στα απόλυτα τιρκουάζ νερά της το καλοκαίρι, για πεζοπορίες με φόντο τη Μεσόγειο και συντροφιά τα αρώματα της θάλασσας και του θυμαριού όλο τον υπόλοιπο χρόνο. Στο Comino τα αυτοκίνητα λάμπουν διά της απουσίας τους, πράγμα που κάνει το νησάκι ιδανικό για όσους λαχταρούν την επιστροφή στη φύση και την απόλυτη γαλήνη στις διακοπές τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Διέρρευσαν ολόγυμνες φωτογραφίες πασίγνωστης Ελληνίδας παρουσιάστριας!

Ας δούμε λίγο την προσφορά

Τα εισιτήρια είναι για τις 5 Ιουνίου με τη Ryanair !

Για αν κλείσετε τα εισιτήρια σας δείτε εδώ

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share