Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Τρέξτε να προλάβετε: Αεροπορικά εισιτήρια για το Εδιμβούργο μόνο 55,00 ευρώ!

10 Ιανουαρίου 2018 13:44
Τρέξτε να προλάβετε: Αεροπορικά εισιτήρια για το Εδιμβούργο μόνο 55,00 ευρώ!

Μυστηριώδες, απόκοσμο, αλλά και απρόσμενα «ζωηρό» κάτω από τον μόνιμα γκρίζο ουρανό της Σκωτίας, το Εδιμβούργο θα το νιώσετε δικό σας από την πρώτη κιόλας ημέρα.

Θα αναγνωρίσετε στους δρόμους του το λονδρέζικο στιλ, αλλά θα το χαρείτε σε πιο compact μορφή και με πλουμιστό μεσαιωνικό περιτύλιγμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φλορίντα Πετρουτσέλι: Ποιος είναι ο σύντροφός της που θα κάνουν παιδί μαζί!

Με άλλα λόγια, το ιδανικό σκηνικό και στο κατάλληλο μέγεθος για ένα value for money ολιγοήμερο city break που θα ικανοποιήσει από τους ιστοριοδίφεις μέχρι τα party animals και από τους φυσιολάτρες μέχρι τους λάτρεις του φλεγματικού βρετανικού στιλ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Να προσέχεις τα παιδιά μου..." - Το δεύτερο SMS που έστειλε η 44χρονη πριν πεθάνει! Σε ποιον και γιατί;

Θα περπατήσετε στα κρυφά σοκάκια της παλιάς πόλης, θα ακολουθήσετε τα χνάρια της Μαρίας Στιούαρτ στο ανεμοδαρμένο Κάστρο και θα κάνετε χάζι στους εμπορικούς δρόμους της νέας πόλης. Θα χαθείτε στους κήπους της Princes Street, θα δοκιμάσετε σκοτσέζικο ουίσκι και haggis με soundtrack τις φολκλόρ πίπιζες και θα μάθετε για τους θρύλους των στοιχειωμένων πύργων, των μαγισσών και των «στοιχειών» στις υπόγειες παμπ.

Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια που θα μπορέσετε να βρείτε για το Εδιμβούργο με μόλις 55 ευρώ!Ναι καλά διαβάσατε!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: O 22χρονος σατανιστής της Γλυφάδας που έσφαξε μια άστεγη έξω από την εκκλησία του Αγίου Κωνσταντίνου! (photos)

Η πτήση είναι με την easy jet και για να κλείσετε τα εισιτήρια σας δείτε εδώ

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share