Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Ανοίγει στην Ίο ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του 2018!

9 Ιανουαρίου 2018 20:29
Ανοίγει στην Ίο ένα από τα κορυφαία ξενοδοχεία του 2018!

Ενας πρώην παίκτης της Wall Street, ο Αγγελος Μιχαλόπουλος, έχει αποκτήσει το 30% της γης της Ιου και το καλοκαίρι αναμένεται να ανοίξει στο νησί ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία του 2018.

Αυτό υποστηρίζουν οι New York Times, που τοποθετούν το Calilo ανάμεσα στα κορυφαία ξενοδοχεία που θα ανοίξουν φέτος στον κόσμο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Η καυτή τραγουδίστρια που θα κλέψει τις εντυπώσεις στο παιχνίδι!

Τα ξενοδοχεία αυτά διαθέτουν, όχι μόνο καινοτόμο ντιζάιν, αλλά συμβαδίζουν με το τόπο που βρίσκονται και έχουν περιβαλλοντική αντίληψη στη λειτουργία τους.

Το Calilo με 30 σουίτες, θα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και θα διαθέτει γεωθερμική ψύξη. Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, χρησιμοποιούνται υλικά κατασκευής όπως το μάρμαρο και ο γρανίτης που προέρχονται από την περιοχή.

Το οικόπεδο διαθέτει μονοπάτια μήκους 6 μιλίων, υπαίθριο σινεμά και βιολογικό κήπο με προϊόντα τα οποία χρησιμοποιούνται στο εστιατόριο.

Ο Αγγελος Μιχόπουλος, που αποκαλείται από πολλούς «ο άρχοντας της Ιου», μαζί με τη σύζυγό του Βασιλική Πετρίδου θέλουν να δώσου νέα πνοή στο νησί, μεταμορφώνοντάς το στις Μαλδίβες του Αιγαίου. Αυτό φυσικά με τον απόλυτο σεβασμό προς τον πολιτισμό, τις παραδόσεις και το περιβάλλον του νησιού.

Το Calilo δεν είναι το πρώτο ξενοδοχείο που έχει ο κ. Μιχόπουλος στο νησί, καθώς διαθέτει το «Agalia Luxury Suites» κοντά στην παραλία Τζαμαρία. Ακόμη, έχει δύο beach bar και ένα μπαρ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η μητέρα μου ήταν...": Σοκάρει ο μεγάλος γιος της 44χρονης στην τραγωδία του Μεσολογγίου!

Πηγή:Iefimerida

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share