Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Μοναδική προσφορά από την Ryanair: Ταξιδέψτε με εισιτήρια από 9.99 ευρώ!

Ετοιμαστείτε για αποδράσεις!

19 Σεπτεμβρίου 2017 11:12
Μοναδική προσφορά από την Ryanair: Ταξιδέψτε με εισιτήρια από 9.99 ευρώ!

Η Ryanair ανακοίνωσε νέα προσφορά για τις «100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα», στο δίκτυό της.Με 50.000 θέσεις σε προσφορά των 9.99 ευρώ για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρήνος: Σκοτώθηκε σε τροχαίο ο 17χρονος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Πρίντεζης!

Οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν κράτηση για τη χειμερινή τους απόδραση με τους χαμηλότερους ναύλους και να ξεκινήσουν την αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, όπως αναφέρει η αεροπορική εταιρεία.

Οι θέσεις σε προσφορά είναι διαθέσιμες σε 78 διαφορετικές χώρες στο δίκτυο της Ryanair, αλλά οι πελάτες θα πρέπει να κάνουν κράτηση μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Robin Kiely της Ryanair δήλωσε:

«Μετράμε αντιστρόφως 100 μέρες μέχρι τα Χριστούγεννα και για να το γιορτάσουμε, απελευθερώνουμε 50.000 θέσεις σε 78 διαφορετικά δρομολόγια της Ryanair με 9.99 ευρώ μόνο, για ταξίδια από τον Οκτώβριο μέχρι το Δεκέμβριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από το θανατηφόρο τροχαίο στην Θεσσαλονίκη: Πατέρας και γιο τα δύο από τα τρία θύματα! (photos+video)

Η μοναδική αυτή προσφορά ισχύει μέχρι τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 18 Σεπτεμβρίου, οπότε οι πελάτες μας θα πρέπει να επισκεφθούν σήμερα την ιστοσελίδα μας και να κάνουν κράτηση για την επόμενη χειμερινή τους απόδραση».

Πηγή: travelstyle.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share