Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

3 μοναδικά Retreats από το Λος Άντζελες στην μαγευτική Πάτμο

16 Ιουλίου 2017 12:56
3 μοναδικά Retreats από το Λος Άντζελες  στην μαγευτική Πάτμο

Η ατμοσφαιρική Πάτμος φιλοξενεί μία απόλυτα ολιστική και βαθιά ανανεωτική εμπειρία, σε 3 μοναδικά retreats με κορυφαίους healers από το Λος Άντζελες.

Βρείτε την ημερομηνία που σας εξυπηρετεί από τις τρεις διαθέσιμες περιόδους, και ζήστε τη μοναδική εμπειρία που θα σας αλλάξει τη ζωή!

28 Αυγούστου - 3 Σεπτέμβρη

Yoga & Reiki Detox Retreat

Η Patmos360.com σας προσκαλεί σε σεμινάριο στο μαγευτικό νησί της Πάτμου και σας φιλοξενεί στο Αρχοντικό Βαρδίκου του 15ου αιώνα!

Το σεμινάριο στοχεύει στην ανανέωση του νου και του σώματος. Το Yoga & Reiki Detox Retreat εστιάζει στην αποτοξίνωση και ανανέωση.

Προσφέρει πρωινά και απογευματινά μαθημάτα Iyengar yoga, θεραπειών Reiki και μακροβιοτικών γευμάτων σχεδιασμένα από τη φ food path.

Εκτός των καθημερινών πρακτικών, η εμπειρία συμπεριλαμβάνει περιπάτους στο νησί της Αποκάλυψης, για μία ολιστική και βαθιά ανανεωτική εμπειρία!

Με την Εύα Τσακνή και τον Marco Schacheri.

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για αναλυτικές πληροφορίες, διαθεσιμότητα και το ημερήσιο πρόγραμμα για το Yoga & Reiki Detox Retreat: http://www.patmos360.com/#retreat & [email protected]

18 Σεπτεμβρίου - 24 Σεπτεμβρίου &

25 Σεπτεμβρίου - 1 Οκτωβρίου

Return To Joy Yoga & Meditation Retreat

Το Return To Joy Yoga & Meditation Retreat εστιάζει στην παύση από τη πολύβουη ζωή της πόλης, με στόχο να προσφέρει στους συμμετέχοντες μία νέα σχέση με τον εαυτό! Προσφέρει πρωινή και απογευματινή Yoga, διαλογιστικούς κύκλους (soundbaths, περιπάτους στο νησί της Αποκάλυψης), βόλτα με καΐκι σε κοντινά νησιά, αυθόρμητο χορό και γέλιο καθώς και μακροβιοτικά γευμάτα σχεδιασμένα από τη φ food path.

Το σεμινάριο αυτό υπόσχεται ότι θα φύγετε από το μαγικό νησί της Πάτμου με μια νέα αίσθηση χαράς της ζωής, ευεξία, έχοντας κατακτήσει χειροπιαστά εργαλεία για να διατηρήσετε και μέσα στην υπόλοιπη χρονιά την νέα αυτή σχέση με τον εαυτό και την ηρεμία ψυχής!

Με την Ασπασία Κουμλή, Jummee Park και Charlene Jessica Parker.

Διατίθεται περιορισμένος αριθμός θέσεων.

Για αναλυτικές πληροφορίες, διαθεσιμότητα και το ημερήσιο πρόγραμμα για το Return to Joy Retreat: https://www.returntojoyretreat.com/ & [email protected]

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share