Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το γνωρίζατε; Γιατί πρέπει να έχετε ένα μπαλάκι του τένις όταν ταξιδεύετε;

20 Μαρτίου 2017
Το γνωρίζατε; Γιατί πρέπει να έχετε ένα μπαλάκι του τένις όταν ταξιδεύετε;

Όταν ταξιδεύετε αεροπορικώς και σκέφτεστε τι να μεταφέρετε μαζί σας, σίγουρα ένα μπαλάκι του τένις δεν βρίσκεται ανάμεσα στις προτεραιότητες σας. Όπως φαίνεται, όμως, θα έπρεπε.

Πέρα από την προφανή αθλητική χρήση του, ένα μπαλάκι του τένις μπορεί να έχει ιδιαίτερα ευεργετικές συνέπειες και στην υγεία του ανθρώπου. Για την ακρίβεια φαίνεται πως βοηθά στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος, σε συνθήκες ακινησίας, όπως συμβαίνει σε αεροπορικές πτήσεις μεγάλης διάρκειας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Survivor: Αυτά θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Εντάσεις στους «διάσημους» και το δυσκολότερο παιχνίδι ασυλίας



Όπως υποστηρίζει ένας χειρούργος στην Daily Star: «Το να πάρετε ένα μπαλάκι στο αεροπλάνο, μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη κυκλοφορία του αίματος. Κυλήστε το στους ώμους, στη μέση, στα πόδια και στις πατούσες σας και θα βοηθήσει στο να κυκλοφορήσει και πάλι το αίμα σας».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Νεκρός βρέθηκε 27χρονος ποδοσφαιριστής! (photos)



ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορυφαίος ηθοποιός σοκάρει: "Γνωρίζω ότι μου μένουν λίγες μέρες ζωής"

Σε περίπτωση, ωστόσο, που είναι δύσκολο να βρείτε ένα μπαλάκι του τένις, μπορείτε να κάνετε μασάζ στα πόδια σας, ξεκινώντας από τους αστραγάλους προς τα επάνω, για να βοηθήσετε το αίμα να κυκλοφορήσει προς την καρδιά.

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ


 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share