Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

5 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους!

Σας αρέσει η εορταστική διακόσμηση αλλά έχετε πρόβλημα χώρου;

23 Νοεμβρίου 2018 10:41
5 Χριστουγεννιάτικες ιδέες διακόσμησης για μικρούς χώρους!

Τρελαίνεστε με τον χριστουγεννιάτικο στολισμό αλλά έχετε μικρό σπίτι;

Δείτε πώς μπορείτε να στολίσετε τον χώρο σας, ώστε να γίνει παραμυθένιος!

Ένα πλεκτό καλάθι όπως αυτό που βλέπετε είναι ιδανικό για να τοποθετήσετε μέσα ένα μικρό δέντρο και να το βάλετε σε μια γωνιά του σπιτιού. Αφήστε γύρω του μερικά δώρα για μια έξτρα πινελιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.!

Αξιοποιήστε ένα οποιοδήποτε τραπεζάκι του σπιτιού σας και τοποθετήστε πάνω ένα μικρό δέντρο. Είναι μια πολύ καλή ιδέα για να μην πιάσει το δέντρο σας καθόλου χώρο στο πάτωμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Ντρέπομαι, αλλά δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν στο ίδρυμα»: Συγκλονίζει η μητέρα που μπήκε στην φυλακή επειδή ήθελε να... ζήσει τα παιδιά της!

Τα περβάζια των παραθύρων είναι ιδανικά για χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Δύο δεντράκια μινιατούρες και ένας δίσκος με κεριά είναι σίγουρο πως θα φέρουν την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα στον χώρο σας.

Ένας ξύλινος δίσκος με κεριά, κλαδιά, κουκουνάρια και άλλα διακοσμητικά θα διακοσμήσει πανέμορφα το τραπεζάκι στο καθιστικό σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Διαρροή: Αυτοί είναι οι πρώτοι παίκτες που φεύγουν για Άγιο Δομίνικο! Η διάψευση για όσα ακούγονται!

Ένα γυάλινο βάζο με κουκουνάρια και στολίδια που σας αρέσουν είναι ιδανικό για να βάλετε μια χριστουγεννιάτικη πινελιά στον χώρο σας. Τοποθετήστε το σε εμφανές σημείο του καθιστικού σας.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share