Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Έτσι θα έχετε πεντακάθαρο πάτωμα χωρίς καθάρισμα!

Δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το κρατάτε καθαρό

18 Σεπτεμβρίου 2018 16:31
Έτσι θα έχετε πεντακάθαρο πάτωμα χωρίς καθάρισμα!

Αν όσο και να καθαρίζετε το πάτωμά σας φαίνεται βρώμικο -ή βρωμίζει πολύ γρήγορα- τότε δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να το κρατάτε καθαρό, ακόμα κι όταν δεν κάνετε τίποτε.

Αν είστε single και δουλεύετε όλη μέρα τότε με ένα απλό καθάρισμα με την ηλεκτρική σκούπα την εβδομάδα το πάτωμά σας θα διατηρείται πεντακάθαρο. Αν, από την άλλη μεριά, έχετε 3 μικρά παιδιά, τότε τα πράγματα είναι λίγο πιο πολύπλοκα. Ακόμα και 10 φορές την ημέρα να το καθαρίζετε, πάλι βρώμικο θα είναι στο τέλος της ημέρας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίκαλα: Αλβανός βίαζε ανήλικα κορίτσια για χρόνια!

Βάλτε πατάκια σε κάθε είσοδο του σπιτιού Πέρα από την εξώπορτα, βάλτε πατάκι στις μπαλκονόπορτες (συνήθως μαζεύεται πολλή βρωμιά στα μπαλκόνια από τον αέρα με αποτέλεσμα να συνηθίζετε να την μεταφέρετε μέσα στο σπίτι κάθε φορά που βγαίνετε στο μπαλκόνι σας) και έξω από το μπάνιο σας.

Τοποθετήστε χαλάκια σε σημεία που «κινδυνεύουν» Συνήθως μπροστά από το νεροχύτη της κουζίνας και μπροστά από το ψυγείο είναι τα δύο σημεία που θα ήταν καλό να βάλετε χαλάκια, γιατί εκεί πέφτουν πιο συχνά φαγητά, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται λεκέδες στο πάτωμα.

Βάλτε προστατευτικά στα πόδια των επίπλων Με αυτόν τον τρόπο θα προφυλάξετε το πάτωμα από τυχόν γδαρσίματα που μπορεί να γίνουν κατά τη μετακίνησή τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκυμοσύνη βόμβα στην showbiz: Και πάλι έγκυος έναν χρόνο μετά!

Βγάλτε τα παπούτσια Αποφεύγετε να περπατάτε με παπούτσια πάνω στο πάτωμα (και κυρίως πάνω στο παρκέ). Κάθε φορά που γυρίζετε από τη δουλειά φροντίζετε να βγάζετε τα παπούτσια σας πριν μπείτε στο σπίτι. Για το λόγο αυτό καλό είναι να αφήνετε τις παντόφλες σας στην είσοδο του σπιτιού σας.

Μην σέρνετε τα έπιπλα Προσπαθήστε να τα σηκώνετε για να τα μεταφέρετε.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share