Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Θέλετε να διατηρήσετε τα ρούχα σας σαν καινούργια; - Ένα εύκολο κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια!

Το έξυπνο τρικ

26 Μαΐου 2018 16:15
Θέλετε να διατηρήσετε τα ρούχα σας σαν καινούργια; - Ένα εύκολο κόλπο που θα σας λύσει τα χέρια!

Ρούχα δίπλα στα κρέατα; Και όμως πολλές νοικοκυρές ξέρουν αυτό το έξυπνο τρικ και διατηρούν τα ρούχα τους καινούργια πολύ καιρό.

Δείτε πως η τοποθέτηση κάποιων ρούχων μέσα σε συνθήκες χαμηλής θερμοκρασίας, μπορεί να τους δώσει ζωή και να διατηρήσει καινούργια.

Κολάν

Τα κολάν που είναι και στη μόδα φέτος και τα βλέπουμε παντού, αν τοθετηθούν στην κατάψυξη,σκληραίνουν και δεν ξεχειλώνουν εύκολα. Βρέξτε τα με ελάχιστο νερό και τοποθετήστε τα με σακούλα μέσα στη κατάψυξη και δείτε τα αποτελέσματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - ψηφοφορία: Ποιος παίκτης θέλετε να είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor;

Τζιν

Η τοποθέτηση μέσα στη κατάψυξη καθαρίζει τα τζιν μας από βακτήρια και μύκητες. Επίσης εξαφανίζει τις μυρωδιές και δεν χρειάζονται τόσο συχνό πλύσιμο.

Παπούτσια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Βλάχος: Το ξέσπασμα για τον "χωρισμό" με την Τριανταφυλλίδου και η απάντηση που κλείνει στόματα!

Πήρες καινούργια παπούτσια και δεν θες να σε χτυπήσουν. Βάλτα σε μία σακούλα και τοποθέτησε τα στη κατάψυξη για 12 ώρες. Βάλε μια σακούλα με νερό μέσα στο παπούτσι και άστο να διαστέλλεται,, έτσι ανοίγουν τα παπούτσια με αργό και φυσιολογικό τρόπο, χωρίς να χάλανε.

Μεταξωτά και σατέν

Έχεις πλύνει τα μεταξωτά σου και θες να τα διατηρήσεις φρέσκα. Βάλτα προσεκτικά σε μια σακούλα αεροστεγώς κλειστή, τοποθέτησέ τα στη κατάψυξη και θα διατηρήσουν τη φρεσκάδα του πλυσίματος για πολλές μέρες.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share