Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Σαν να βρίσκεσαι στον παράδεισο: Η ονειρεμένη βίλα που μεγάλωσε η Τζάκι Κένεντι (Photos)

Ένας επίγειος παράδεισος!

16 Απριλίου 2018 12:06
Σαν να βρίσκεσαι στον παράδεισο: Η ονειρεμένη βίλα που μεγάλωσε η Τζάκι Κένεντι (Photos)

Η Τζάκι Κένεντι ( ή τότε Ζακλίν Μπουβιέ) μεγάλωσε την πόλη ΜακΛιν της Βιρτζίνια και συγκεκριμένα σε ένα υπερπολυτελές αρχοντικό σε μία πλούσια γειτονιά της Ουάσινγκτον.

Βέβαια δεν έμεινε εκεί από όταν γεννήθηκε, αλλά από την ηλικία των 10 ετών, ύστερα από τον γάμο της μητέρα της με τον κληρονόμο Στάντα Οιλ Χου και ιδιοκτήτη της βίλας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Γιώργος Μπαλταδώρος: Στην δημοσιότητα συνομιλίες του κινητού του! Ο διάλογος και η προδοσία των Ελλήνων πολιτικών!

Η τότε Ζακλίν Μπουβιέ

Πρόκειται για μία πολυτελέστατη βίλα με θέα τον ποταμό Potomac, η οποία μάλιστα βγήκε στο σφυρί το 2017, έναντι 49,5 εκατ. δολαρίων.

Το σπίτι είναι 2.136 τετραγωνικά μέτρα και περιλαμβάνει 9 δωμάτια, 11 μπάνια, γήπεδο του τένις, δύο πισίνες και γυμναστήριο.

Βέβαια το πολυτελές αρχοντικό δεν ήταν ακριβώς έτσι όταν έζησε εκεί η θρυλική πρώτη κυρία, αλλά διαμορφώθηκε μετά καθώς σε αυτό έμειναν διάσημα ονόματα του καλλιτεχνικού και επιχειρηματικού χώρου.

Πάντως το ίδιο εντυπωσιακός με τότε είναι ο κήπος της βίλας όπου ζούσε η Τζάκι Κένεντι, καθώς έχει διατηρηθεί μία εξωτερική τραπεζαρία και το σπίτι για το προσωπικό.

Να σημειωθεί πως δεν είναι γνωστό αν πουλήθηκε εν τέλει το σπίτι των παιδικών χρόνων της Τζάκι Κένεντι, αλλά η τιμή του είχε σπάσει κάθε ρεκόρ από προηγούμενες φορές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει σήμερα το μεγαλύτερο έπαθλο της χρονιάς!



Πηγή iefimerida.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share