Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα 3 λάθη που κάνεις όταν στρώνεις το κρεβάτι σου!

9 Μαρτίου 2018 11:47
Τα 3 λάθη που κάνεις όταν στρώνεις το κρεβάτι σου!

Το στρώσιμο του κρεβατιού, τελικά, έχει και αυτό την δική του τέχνη.

Η καθημερινότητά μας τρέχει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς και λίγα λεπτά μετά το πρωινό μας ξύπνημα, βρισκόμαστε ήδη εκτός σπιτιού. Το στρώσιμο του κρεβατιού μπορεί για πολλούς να είναι μια άκρως βαρετή, δευτερευούσης σημασίας διαδικασία γι’αυτό και δεν της δίνεται η δέουσα προσοχή. Ακολουθούν τρία συνήθη λάθη!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Το Twitter «ξεσκίσει» το Μουρούτσο για τις δηλώσεις του για τις γυναίκες της ομάδας «Μουρούτσο χέστηκε η Λάουρα για το τι κάνεις ,την παρηγορεί ο Κοκκινάκης.»

1) Τα σεντόνια μπορεί να είναι καθαρά αλλά τις περισσότερες φορές ασιδέρωτα: Μπορεί το σιδέρωμα των σεντονιών να σας δυσκολεύει πολλές φορές, αλλά είναι απαραίτητο. Τόσο για να αποστειρώνονται τα σεντόνια σου, όσο και για να έχουν μια όμορφη εικόνα. Τα σιδερωμένα σεντόνια δείχνουν το κρεβάτι πιο περιποιημένο

2) Το στρώσιμο του κρεβατιού συνεχώς αναβάλλεται: Μπορεί οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητάς σου να μην δίνουν τον χρόνο που απαιτείται για να στρώσεις το κρεβάτι σου, αλλά η αναβολή από μέρα σε μέρα δεν είναι λύση. Ένα στρωμένο κρεβάτι δίνει αμέσως την αίσθηση της τάξης και της καθαριότητας στην κρεβατοκάμαρά σου. Ξύπνα λίγα λεπτά νωρίτερα και βάλε στην κάθε σου μέρα αυτή την συνήθεια, θα δεις ότι κάτι θα αλλάξει!

3) Στρώνεις σεντόνια, κουβέρτα, πάπλωμα από τη λάθος μεριά: Για να στρωθεί καλά το κρεβάτι θα πρέπει το σχέδιο των κλινοσκεπασμάτων να κοιτάει προς τα κάτω.

Πηγή: bovary.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share