Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Tα chic σπίτια έχουν αυτό το αντικείμενο στη διακόσμησή τους! Mήπως το θες και εσύ;

25 Φεβρουαρίου 2018 18:07
Tα chic σπίτια έχουν αυτό το αντικείμενο στη διακόσμησή τους! Mήπως το θες και εσύ;

Και μάλιστα μπορείτε να το φτιάξετε και μόνες σας.

Όλες μας έχουμε δύο, τρεις ή και περισσότερους καθρέφτες στο σπίτι μας (μεταξύ μας είμαστε, ας το παραδεχτούμε). Πόσες όμως έχουμε σκεφτεί να επενδύσουμε σε έπιπλα που είναι φτιαγμένα εξολοκλήρου από mirrored επιφάνειες;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Αυτά τα 4 ζώδια δεν θα περάσουν καλά την εβδομάδα που μας έρχεται (26-04/03)!

Όπως και να το κάνουμε, ένα έπιπλο με επιφάνειες από καθρέφτη δείχνει πάντα σα να έχει κοστίσει μια περιουσία (που πιθανότατα ισχύει βέβαια) και είναι ό,τι πιο elegant αφού δίνει μια νότα πολυτέλειας σε κάθε χώρο. Στα social media επομένως κάνει θραύση η συγκεκριμένη διακόσμηση και όχι άδικα.

Από coffee tables και κονσόλες μέχρι ολόκληρες συρταριέρες και κομοδίνα, το κάθε έπιπλο βάζει μια ξεχωριστή πινελιά που κάνει τον χώρο να δείχνει πολύ πιο ακριβός, σαν τα σπίτια που βλέπουμε στα περιοδικά.

Το ωραίο με τα συγκεκριμένα πάντως, είναι ότι μπορούμε κατά κάποιο τρόπο να τα δημιουργήσουμε και μόνες μας. Σε πολλά καταστήματα με είδη σπιτιού, υλικά για κατασκευές κτλ μπορούμε να βρούμε πλακάκια καθρέφτες που μπορούμε να τα κολλήσουμε όπως θέλουμε και σε οποία επιφάνεια θέλουμε, με ένα πρωτότυπο αποτέλεσμα που θα μοιάζει και πανάκριβο ενώ στην ουσία δεν είναι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Έφυγε από την ζωή γνωστή ηθοποιός μόλις στα 54 της χρόνια!

Πηγή:Jenny,gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share