Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έπιπλα ιδανικά για κάθε μικρό σπίτι!

23 Ιανουαρίου 2018 19:20
Έπιπλα ιδανικά για κάθε μικρό σπίτι!

Οι τάσεις στη διακόσμηση μπορεί να αλλάζουν όπως ο κόσμος γύρω μας, ωστόσο αυτές που πραγματικά αντέχουν στο χρόνο έχουν ένα κοινό παρονομαστή: τη λειτουργικότητα.

Θέλουμε το σπίτι μας να κάνει την καθημερινότητά μας πιο εύκολη: τα τετραγωνικά μπορεί να είναι ένας από τους παράγοντες που επηρεάζουν τη λειτουργικότητα του σπιτιού, όμως δεν είναι ο σημαντικότερος.

Μικρό σπίτι, μεγάλες δυνατότητες: το πρακτικό πνεύμα μπορεί να καταφέρει πολλά. Η διακόσμηση εσωτερικών χώρων μας ανοίγει συνεχώς νέα «παραθυράκια» στην έμπνευση, μας βγάζει από τη ρουτίνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη - βόμβα: Τι κρατούσε στα χέρια του ο Αλβανός που αυτοκτόνησε σε ξενοδοχείο στην Ομόνοια;

Αν ζείτε σε ένα μικρό σπίτι, αυτή η διακοσμητική πρόταση θα σας κάνει να χαμογελάσετε και να εξοικονομήσετε χώρο από το πουθενά. Tα έπιπλα που δεν εφάπτονται με το πάτωμα είναι μια τάση στη διακόσμηση που δεν ήρθε για να φύγει γρήγορα. Wall-mounted furniture.

Τα συγκεκριμένα έπιπλα μοιάζουν να «επιπλέουν», έχουν στήριγμά τους τον τοίχο. Ενα τραπέζι, μια καρέκλα, ένα κομοδίνο, ένα γραφείο και άλλα πολλά ακόμα έπιπλα, μπαίνουν στο σπίτι σε μια εντελώς ξεχωριστή μορφή και καταλαμβάνουν το μικρότερο δυνατό χώρο.

Η έξυπνη και πρακτική τάση είναι ιδανική για κάθε μικρό δωμάτιο που θέλει να τα έχει όλα σε τάξη.

Τα έπιπλα δεν είναι πια οι ογκώδεις κατασκευές που πνίγουν το χώρο και δεν αφήνουν πολλά περιθώρια για πειραματισμό.

Εξυπνα έπιπλα είναι τα έπιπλα που μας αξίζουν.

Δείτε φωτογραφίες και πάρτε ιδέες. Mυηθείτε στον κόσμο των wall- mounted furniture:

Tραπέζι

Γραφείο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2 - Αγγελική Κοκαλίτσα: Η εντυπωσιακή ξανθιά kick boxer που βάζει «φωτιά» στο ριάλιτι επιβίωσης! (Photo)

Koμοδίνο

Πηγή:Bovary

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share