Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα σπίτια του Airbnb στην Ελλάδα !

11 Δεκεμβρίου 2017 17:25
Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα σπίτια του Airbnb στην Ελλάδα !

Η διαμονή σε καταλύματα τύπου Airbnb είναι κάτι παραπάνω από τάση, με όλο και περισσότερους, χειμώνα-καλοκαίρι, να δηλώνουν την προτίμησή τους σε αυτόν τον τρόπο διαμονής, θέλοντας να νιώσουν περισσότερο... φιλοξενούμενοι στην πόλη που επισκέπτονται και να την γνωρίσουν με έναν άλλο τρόπο.

Με την Airbnb να είναι η διασημότερη πλατφόρμα και αυτή που κρατά στατιστικά για τα πάντα, αρκεί μια ματιά στα δημοφιλέστερα καταλύματα στην Ελλάδα για να καταλάβει κανείς ότι η Αθήνα έχει ζήτηση! Οσο περίεργο κι αν φαίνεται, στις πρώτες θέσεις των καταλυμάτων δεν βρίσκονται σπίτια στα νησιά αλλά σπίτια στο κέντρο της Αθήνας, καθώς, όπως όλα δείχνουν, οι τουρίστες δεν μπορούν να αντισταθούν στη διαχρονική γοητεία της ελληνικής πρωτεύουσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσκασε τώρα: 24ωρη απεργία σε ΜΜΜ!

Τα 15 δημοφιλέστερα σπίτια στην Ελλάδα σύμφωνα με τις τάσεις της Airbnb είναι τα εξής:

Κέντρο Αθήνας: Ενα όμορφα διακοσμημένο στούντιο 20 τ.μ. στο κέντρο της πόλης που περιβάλλεται από έναν χρωματιστό κήπο. Ολα αυτά αντί 30 ευρώ τη βραδιά.

Σταθμός Λαρίσης: Στο κέντρο της Αθήνας ένα λιτό διαμέρισμα 110 τμ. με δύο κρεβατοκάμαρες που νοικιάζεται για 36 ευρώ τη βραδιά φαίνεται ότι έχει κερδίσει τις καρδιές των επισκεπτών της πρωτεύουσας.

Ακρόπολη: Ανακαινισμένο, όμορφο, χρωματιστό, με πολλές καλές κριτικές και 38 ευρώ τη βραδιά.

Ακρόπολη: Κοψμό, γουστόζικο, ικανό να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα και με 54 ευρώ τη βραδιά, και αυτό το διαμέρισμα βρίσκεται ανάμεσα στα πιο περιζήτητα του Airbnb.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα: Παίρνουν διαζύγιο Βικτόρια και Ντέιβιντ Μπέκαμ! Μετά από 17 χρόνια γάμου έβαλαν τέλος!

Κουκάκι: Ενα μικρό χαριτωμένο διαμέρισμα στην καρδιά της Αθήνας με 32 ευρώ τη βραδιά φαίνεται ότι επίσης καίει καρδιές.

Σταθμός Μετρό «Ακρόπολη»: Ενα μόλις λεπτό από το σταθμό του Μετρό της Ακρόπολης ένα ευρύχωρο διαμέρισμα που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα φαίνεται ότι καίει καρδιές εκτός των άλλων και για την εξαιρετική τιμή του, μόλις 14 ευρώ τη βραδιά.

Πηγήiefimerida.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share