Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά - Το αστρονομικό ποσό το οποίο πωλείται (Photos)

11 Δεκεμβρίου 2017 15:01
Μέσα στο εντυπωσιακό σπίτι της Μέγκαν Μαρκλ στον Καναδά - Το αστρονομικό ποσό το οποίο πωλείται (Photos)

O πρίγκιπας Χάρι δήλώσε ευθέως την μέρα του αρραβώνα της πως είχε προειδοποιήσει τη Μέγκαν Μαρκλ ότι η ζωή της ως μέλος της βασιλικής οικογένειας δεν θα είναι ποτέ ξανά η ίδια. Πάντως όλη αυτή η παγκόσμια αναγνώριση και το γεγονός ότι πλέον είναι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον κόσμο έχει και τα καλά του.

Τουλάχιστον για τους ιδιοκτήτες του σπιτιού που νοίκιαζε η πρωταγωνίστρια του Suits στο Τορόντο του Καναδά έχει σίγουρα τα καλά του. Η Μέγκαν νοίκιαζε ένα σχετικά μικρό διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης, νεόδμητο και πολυτελώς εξοπλισμένο, δίνοντας το ποσό των 508.000 δολαριώνπροκειμένου να μείνει εκεί καθ' όλο την διάρκεια των γυρισμάτων της τηλεοπτικής σειράς Suits.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Με ποιον πασίγνωστο Έλληνα τραγουδιστή έχει σχέση η Ευαγγελία Αραβανή! Δεν πάει το μυαλό σας…

Aπό τη στιγμή όμως που έγινε γνωστή η σχέση της με τον Χάρι το μικρό, κεντρικό της διαμέρισμα έγινε πόλος έλξης για τους παπαράτσι ολόκληρης της Αμερικής, οι οποίοι περνούσαν ώρες ατελείωτες στο πεζοδρόμιο ελπίζοντας να βγάλουν μία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού. Οπότε ίσως και να δικαιολογείται το ότι από τη στιγμή που η Μέγκαν μετακόμισε το παλάτι του Κένσινγκτον στο Λονδίνο και οι ιδιοκτήτες του ανακοίνωσαν ότι σκοπεύουν να το πουλήσουν η τιμή του εκτινάχθηκε φτάνοντας το 1.4 εκατομμύρια δολάρια.

Το μεσιτικό γραφείο Freeman Real Estate σημειώνει πως μετά την δημοσιοποίηση του αρραβώνα της Μέγκαν Μάρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι έχει γίνει ιδιαιτέρως προσεκτικό με τους επίδοξους αγοραστές, καθώς πολλοί είναι εκείνοι που απλώς θέλουν να περιηγηθούν στην πρώην «ερωτική φωλιά» του ζευγαριού. «Βέβαια όπως και να έχει είναι ωραίο να σκέφτεσαι πως την ίδια τουαλέτα έχει χρησιμοποιήσει και ο πρίγκιπας Χάρι», αστειεύτηκε ο διευθυντής του γραφείου.

Δες τις φωτογραφίες από το διαμέρισμα.

Η Μαρκλ νοίκιασε το σπίτι το 2007 έναντι 508.000 δολαριών για να μείνει εκεί καθ'όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων του Suits.H τιμή του διαμερίσματος έχει εκτιναχθεί στο 1.4 εκατομμύρια δολάρια.

Οι παπαράτσι περνούσαν ατελείωτες ώρες έξω από το σπίτι ελπίζοντας για μία κοινή φωτογραφία του ζευγαριού.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Η Ειρήνη είναι αθώα!" - Είδηση βόμβα από το Χονγκ Κονγ για το 19χρονο μοντέλο!Πηγή: womantoc.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share