Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Φτιάξε μόνη σου Χριστουγεννιάτικα βαζάκια διακόσμησης!

8 Δεκεμβρίου 2017 17:43
Φτιάξε μόνη σου Χριστουγεννιάτικα βαζάκια διακόσμησης!

Στόλισε τα βαζάκια που ήδη έχεις και φτιάξε τα πιο ωραία χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά.

Μαζεύεις τα βαζάκια όλο το χρόνο. Φυσικά και δεν είχες στο μυαλό σου πως μπορούν να γίνουν το πιο ωραίο χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό αλλά τα κρατούσες γιατί ήταν όμορφα. ''Κάπου θα χρειαστούν'' έλεγες και είχες απόλυτο δίκιο. Μόνη σου θα τα στολίσεις και θα τα τοποθετήσεις στο σαλόνι σου, μαζί με το χριστουγεννιάτικο δέντρο και τα λαμπιόνια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτή είναι η εκπομπή του Epsilon που κόβεται μετά από εντολή του Ιβάν Σαββίδη!
Το να τα μεταμορφώσεις είναι μία εύκολη διαδικασία που δεν απαιτεί να περάσεις αμέτρητες ώρες πάνω από αυτά. Μία έξυπνη λύση που υλοποιείται χωρίς πολλά έξοδα και κόπο. Είναι επίσης ένα πολύ όμορφο δώρο. Αν φτιάξεις και μία προσεγμένη συσκευασία, θα εντυπωσιάσεις.

Tip
Πώς θα φτιάξεις σπιτικό χιόνι
Στο μπλέντερ θα βάλεις χαρτί υγείας και θα το κόψεις σε μικρά κομματάκια. Σε ένα μπολ θα ρίξεις μαγειρική σόδα και θα προσθέσεις ένα κουταλάκι νερό. Θα ανακατέψεις το μείγμα μέχρι να δημιουργηθούν μικρά μπαλάκια. Θα προσθέσεις τα κομματάκια από χαρτί κι ένα έτοιμο το χιόνι.

Πάνω στο καπάκι θα κάνεις μικρές τρύπες και θα περάσεις κλωστές πάνω στις οποίες θα έχεις κολλήσει μικρές μπαλίτσες από βαμβάκι. Μέσα στο βαζάκι θα ρίξεις το χιόνι και από πάνω θα ακουμπήσεις το χριστουγεννιάτικο διακοσμητικό της αρεσκείας σου. Ο χιονάνθρωπος είναι ιδανικός.

Λαμπιόνια. Τι άλλο; Θα βάλεις μέσα στα βάζα λαμπιόνια και η διακόσμηση θα ανέβει επίπεδο. Δε χρειάζεται να τα τοποθετήσεις με επιμέλεια. Όσο πιο ''τρελά'' τόσο πιο φυσικό το αποτέλεσμα.

Θα βάλεις κόλλα στην εξωτερική πλευρά του βάζου και θα το κυλήσεις πάνω στο χιόνι. Θα δέσεις ένα σπάγκο στο στόμιο κι ένα κομμάτι πρασινάδα.

Μάτια, μύτη και κέρατα για τον Ρούντολφ το ελαφάκι. Με δύο κινήσεις έχεις το πιο τέλειο βαζάκι με σοκολατένιες ''ελιές''.

Glitter. Μάτια, λίγες χάντρες για στόμα κι ένα χαρτόνι κομμένο τριγωνικά και το βαζάκι σου είναι πανέτοιμο για τον στολισμό του τραπεζιού.

Πηγή:Lady Like

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share