Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

23 οικονομικές προτάσεις Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης!

6 Δεκεμβρίου 2017 13:20
23 οικονομικές προτάσεις Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης!

Χριστουγεννιάτικο δέντρο τσεκ, χριστουγεννιάτικη διάθεση τσεκ! Τι μένει; Φυσικά η διακόσμηση όλου του υπόλοιπου σπιτιού. Θέλεις να γεμίσεις το σπίτι σου με γιορτινή διάθεση, αλλά δε θες να ξοδέψεις και ένα σορό λεφτά σε ψώνια; Σου έχω τέλεια νέα μιας και μπορείς με παλιά στολίδια και ελάχιστες νέες αγορές να καταφέρεις τα πάντα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ασύλληπτο τροχαίο: Νεκρή υπάλληλος διοδίων! Φορτηγό έπεσε πάνω στον σταθμό! (photos)

Τι πιο τέλειο από απλές οικονομικές προτάσεις Χριστουγεννιάτικης διακόσμησης; Και δεν χρειάζεται να τρέχει στα μαγαζιά με τα εποχιακά για να βρεις στολίδια. Μπορείς να πας σε οποιοδήποτε μαγαζί που να έχει είδη δώρων ή από αυτά που τα έχουν όλα 1 και 2 ευρώ και να βρεις τα πάντα. Στόχος, η οικονομική και στιλάτη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση!

Μην πετάξεις τις παλιές σου μπάλες, μιας και πάντα θα υπάρχει κάτι που μπορείς να τις κάνεις. Βασικά υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές. Από στεφάνι για την εξώπορτα σου, μέχρι και απλά κρεμαστές από τα κουρτινόξυλα. Αν θέλεις ακόμα να κάνεις τις δικές σου χριστουγεννιάτικες μπάλες μπορείς να πάρεις άχρωμες και να τις σχεδιάσεις όπως θέλεις. Κάνε στεφάνια από λευκές χιονονιφάδες που μπορείς να φτιάξεις και μόνη με λίγο βελουτέ χαρτόνι ή από μούρα που είναι και μέσα στο γιορταστικό πνεύμα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκλειστικό! Πόσο βαθιά χώνει το χέρι στην τσέπη η Μενεγάκη; Τα λεφτά που δίνει στην νταντά των παιδιών της και τα «παράλογα» καθήκοντα!

Χρησιμοποίησε αντικείμενα που έχεις στο σπίτι. Τα κερά για παράδειγμα, είναι ό,τι πρέπει για να τα στολίσεις με κορδέλες, να βάψεις με χρυσόσκονη παλιά κηροπήγια ή ακόμα να χρησιμοποιήσεις καθημερινά ποτήρια κρασιού σαν βάσεις- χιονόμπαλες για τα κεριά σου. Κέρωσε μήλα και αχλάδια και πέρασε τα από πάνω με χρυσόσκονη. Διακόσμησε παλιά φωτιστικά και φωτάκια, δίνοντας τους χριστουγεννιάτικη διάθεση.

Κάνε τα πιάτα σου Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο. Χρησιμοποίησε παλιά κουζινικά σκεύη ως διακοσμητικά- κάνε χιονάνθρωπους, άγιους βασίλιδες, έλκηθρα. Κάνε το δικό χριστουγεννιάτικο δέντρο να απαρτίζεται από πάνω μέχρι κάτω από δώρα. Πάρε κόκκινες κάλτσες, πρόσθεσε μια φαρδιά λωρίδα από βαμβάκι και χρησιμοποίησε τες ως Χριστουγεννιάτικες “θήκες” για τα μαχαιροπίρουνα στο τραπέζι. Απλά άσε τη δημιουργικότητα σου να σε κατακλύσει και θα δεις ότι πραγματικά μπορείς με πάρα πολύ απλά και οικονομικά υλικά να στολίσεις ολόκληρο το σπίτι!

Πηγή: ediva.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share