Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018

Μήπως στο σπίτι σου φιλοξενείς πολλά μικρόβια σε μέρη που δεν το ξέρεις;

14 Νοεμβρίου 2017 08:48
Μήπως στο σπίτι σου φιλοξενείς πολλά μικρόβια σε μέρη που δεν το ξέρεις;

Αν σε ρωτούσαν ποιο πιστεύεις ότι είναι το πιο βρώμικο σημείο του σπιτιού σου γενικά, το πιθανότερο είναι να απαντούσες η τουαλέτα.

Και η αλήθεια είναι πως πράγματι εκεί υπάρχουν μικρόβια εκεί. Όμως, δυστυχώς, δεν έχει την αποκλειστικότητα αυτό το σημείο του σπιτιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Τι είδαμε χτες; Το άδειασμα του Πίντζη στον Ζαμπίδη και τα δάκρυα του Μαυρίδη! Ποια ομάδα κέρδισε την ασυλία; Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση! (videos)

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, εξίσου φιλόξενοι για επικίνδυνα μικρόβια είναι και οι νιπτήρες! Δεν έχει σημασία αν μιλάμε για νιπτήρες μπάνιου ή κουζίνας...

Τα νέα έρχονται από το University of East Anglia: τρίχες, σαπούνι, κρέατα, βρωμιά στο σιφόνι, μπορούν όχι μόνο να το βουλώσουν αλλά και να μας προκαλέσουν προβλήματα υγείας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 14 Νοεμβρίου 1954: Γεννήθηκε στην Καλαμάτα o παγκοσμίως γνωστός μουσικός «Yanni»!

Θες παράδειγμα; Το έχεις. Αν πλένεις το κοτόπουλο σου στο νεροχύτη, υπάρχει κίνδυνος εκεί μέσα στους σωλήνες να αναπτυχθεί σαλμονέλα. Κι άλλο;

O κιμάς μπορεί να δημιουργήσει ένα περιβάλλον τέλειο για ανάπτυξη το E.coli. Επίσης έχει ανιχνευθεί από ερευνητές και βακτήριο που μπορεί να προκαλέσει λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος σε μερικά άτομα, καθώς και σε μολύνσεις ματιών.

Καλό καθάρισμα, λοιπόν!

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share