Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτό είναι το παραμυθένιο σπίτι στη Βούλα που διέρρηξαν το βράδυ του Σαββάτου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του…

12 Νοεμβρίου 2017 15:48
Δέσποινα Βανδή – Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτό είναι το παραμυθένιο σπίτι στη Βούλα που διέρρηξαν το βράδυ του Σαββάτου! Φωτογραφίες από το εσωτερικό του…

Στο σπίτι του Ντέμη Νικολαΐδη και της Δέσποινας Βανδή στη Βούλα φέρεται να μπήκαν άγνωστοι το βράδυ του Σαββάτου, αρπάζοντας χρήματα και χρυσαφικά που κοστίζουν συνολικά πάνω από 200.000 ευρώ.

Το περιστατικό σημειώθηκε μεταξύ των ωρών 19:00 και 22:00 το βράδυ του Σαββάτου.

Ντέμης Νικολαΐδης και Δέσποινα Βανδή ήταν εκτός σπιτιού και όταν επέστρεψαν διαπίστωσαν έντρομοι πως είχε παραβιαστεί. Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η ΕΛ.ΑΣ οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο που βρίσκεται στο ισόγειο της διώροφης μονοκατοικίας τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτά είναι τα Top 10 προγράμματα σε τηλεθέαση για το 2017: Κι όμως στην 1η θέση ΔΕΝ είναι αυτό που φαντάζεστε!

Το παλάτι του ζευγαριού που διέρρηξαν οι ληστές

Το εντυπωσιακό σπίτι του ζευγαριού διαθέτει μεγάλα μπαλκόνια και τζαμαρίες minimal επίπλωση και δύο κουζίνες, μία εκ των οποίων είναι αποκλειστικά για την Δέσποινα, που, απολαμβάνει να δημιουργεί. Επίσης έχει και μια αίθουσα με όργανα γυμναστικής όπου λιώνει καθημερινά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα: Σε άνδρα που έχει συγκλονίσει με την εξαφάνισή του το Πανελλήνιο και την Αγγελική Νικολούλη ανήκει το αλυσοδεμένο πτώμα στην Χαλκιδική!

Η τραγουδίστρια μάλιστα δεν διστάζει κατά καιρούς να δημοσιοποιεί ενσταντανέ από το εσωτερικό του σπιτιού της κάνοντας τα likes να πέσουν βροχή. Είτε από το κρεβάτι, είτε από την κουζίνα είτε από τον κήπο της η τραγουδίστρια δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή της εκεί μέσα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στο Star! Η ιστορική αλλαγή που μας άφησε "άφωνους"!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads - αποκλειστικό: Παραμένει ή όχι ο Μάνος Πίντζης! Η απάντηση μ' ένα κλικ!

Πηγή: Youweekly.gr.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share