Παρασκευή, 26 Απριλίου 2024

Μετά το σκάνδαλο ο Γουαϊνστάιν πουλάει την χλιδάτη έπαυλη του! - Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό της

25 Οκτωβρίου 2017 16:20
Μετά το σκάνδαλο ο Γουαϊνστάιν πουλάει την χλιδάτη έπαυλη του! - Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό της

Μετά το σκάνδαλο που συγκλόνισε όλη την κοινότητα του Χόλιγουντ,ο Harvey Weinstein πουλάει το σπίτι του στο Κοννέκτικατ για πάνω από 1 εκατομμύριο δολάρια και έβαλε ένα άλλο αρχοντικό προς πώληση για πάνω από $ 12 εκατομμύρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Βασανιστικός θάνατος…»: Σπαράζει καρδιές με νέα της ανάρτηση η αδελφή της 32χρονης Δώρας! Η δημόσια έκκληση...

Ο Weinstein απολύθηκε αμέσως μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου από τον κολοσσό του Χόλιγουντ όπου δούλευε(την εταιρεία Weinstein Company)! Και δεν μπορεί ποτέ να εργαστεί ξανά στο Χόλιγουντ μετά από δεκάδες γυναίκες έχουν προέλθει με ισχυρισμούς και σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση. Πολλές από αυτές τις γυναίκες είναι ηθοποιοί υψηλού προφίλ, μεταξύ των οποίων η Gwyneth Paltrow, η Cara Delevingne και η Angelina Jolie.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "H μητέρα της Δώρας με απειλούσε να..." - Σπάνε την σιωπή τους οι παππούδες της 32χρονης εφοριακού και αποκαλύπτουν!

Το σπίτι του στο Κονέκτικατ το έχει στην ιδιοκτησία του από το 1995, όταν το αγόρασε για 825,000$. Διαθέτει τέσσερα υπνοδωμάτια και τρία υπνοδωμάτια, καθώς και κουζίνα σεφ, μια master suite με δικό του καθιστικό και πισίνα, γήπεδο γκολφ και γήπεδα τένις.

Πηγή: travelstyle.gr

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share