Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα: Πώς μπορείς να διπλώσεις τις μπλούζες σου στο πι και φι! (Video)

22 Οκτωβρίου 2017 13:58
Γιατί ο χρόνος είναι χρήμα: Πώς μπορείς να διπλώσεις τις μπλούζες σου στο πι και φι! (Video)

Το δίπλωμα των καθαρών ρούχων απαιτεί χρόνο και τις περισσότερες φορές τρόπο. Εμείς θα σας απαλλάξουμε από αυτή τη δυσκολία, δείχνοντάς σας πώς μπορείτε να διπλώνετε τις μπλούζες στο πι και φι – δηλαδή σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα!

Σας φαίνεται αδύνατο να διπλώσετε την μπλούζα σας σε λιγότερο από 2 δευτερόλεπτα; Κι όμως, με αυτό το tip θα μάθετε πώς να το κάνετε και δεν θα πιστεύετε πόσο γρήγορα θα μπορείτε στο εξής να διπλώνετε τις μπλούζες σας μετά το πλυντήριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Κώστας Λεφάκης προειδοποιεί: Φουρτούνες στα ερωτικά για 3 συγκεκριμένα ζώδια! Αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις εβδομάδας (23-29/10)

Μόλις 2 δευτερόλεπτα θα σας πάρει.

Ξεκινήστε τοποθετώντας την μπλούζα σας ανοιχτή πάνω σε μια λεία επιφάνεια με την πλάτη του ρούχου να ακουμπά την επιφάνεια.
Τραβήξτε μια νοητή γραμμή, κάθετα στην μπλούζα σας, περίπου στη μέση.
Τραβήξτε μια δεύτερη νοητή γραμμή, κάθετη στην πρώτη, στο έξω μέρος της μπλούζας σας.
Το σημείο στο οποίο τέμνονται οι δύο γραμμές είναι το σημείο Α, το πάνω μέρος της δεύτερης γραμμής είναι το σημείο Β, ενώ το κάτω μέρος της το σημείο Γ.

Ξεκινήστε πιάνοντας το σημείο Α με το αριστερό σας χέρι και στο σημείο Β με το δεξί σας χέρι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δολοφονία 32χρονης: Στην Γαδά αυτή την στιγμή ο πατέρας - Τι δήλωσε μπροστά στις κάμερες; (Photos+video)

Τεντώστε και διπλώστε, κρατώντας σταθερό το σημείο Α ενώ ταυτόχρονα φέρνετε το σημείο Β στο σημείο Γ.
Θα παρατηρήσετε πως τα χέρια σας είναι διπλωμένα το ένα πάνω στο άλλο. Ξεδιπλώστε γρήγορα τα χέρια σας και χρησιμοποιήστε την επιφάνεια για να διπλώσετε την μπλούζα σας!

Το κόλπο αυτό μπορείτε να το εφαρμόσετε με όλα τα ρούχα, από t-shirts μέχρι πουκάμισα. Όσο εξασκείστε, τόσο πιο γρήγορα θα το κάνετε και θα έχετε τα ρούχα σας διπλωμένα σε χρόνο ρεκόρ.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: spirossoulis.com

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share