Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

5 τάσεις της μόδας που μπορούμε να υιοθετήσουμε και στο σπίτι μας (Photos)

21 Σεπτεμβρίου 2017 16:03
5 τάσεις της μόδας που μπορούμε να υιοθετήσουμε και στο σπίτι μας (Photos)

Η μόδα εμπνέεται από το ντιζάιν και το ντιζάιν από τη μόδα. Κι εμείς, που γνωρίζουμε καλά τις τάσεις του φετινού χειμώνα που πλησιάζει απειλητικά, μπορούμε να υιοθετήσουμε ορισμένες τάσεις και στους χώρους του σπιτιού.

1. Αποδομημένα κλασικά. Ακόμη κι αν οι γραμμές παραμένουν κλασικές, αλλάζουν τα υλικά. Οι σχεδιαστές έπαιξαν με υφές και τεχνοτροπίες, άλλαξαν πατρόν, έβγαλαν ακόμη και τα μανίκια από τα κοστούμια, για να αλλάξουν το σενάριο. Και στο ντιζάιν; Ποτέ δεν είναι αργά για πειραματισμούς και υφασμάτινα μωσαϊκά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζένη Μπαλατσινού - Βασίλης Κικίλας: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή τους στην Αθήνα! Οι φωτογραφίες που τους πρόδωσαν!

2. Γκλίτερ. Η εποχή που διανύουμε δεν ενισχύει την υπερβολή, θέλει όμως τη λάμψη, την έχει ανάγκη, με μια ρετρό διάσταση. Οπότε, μετά τις γκλίτερ μπότες του Saint Laurent, μπορούμε να αναζητήσουμε μικρά αντικείμενα πόθου με ντίσκο περιτύλιγμα.

3. Σέβεντις καρό. Τίποτα τέλεια ισορροπημένο, το ζητούμενο είναι το σούπερ κιτς, ακόμη και κακόγουστο καρό, μικρό ή μεγάλο, καφέ, πορτοκαλί, λαχανί, στο μπλέντερ των αναμνήσεων. Καρό που είδαμε στις επιδείξεις Prada και Chloe, τώρα και σε…ριχτάρι στον καναπέ μας.

4. Κόκκινο. Κάθε φορά που ξεχωρίζει μια απόχρωση στις επιδείξεις μόδας στο Παρίσι, στη Νέα Υόρκη, στο Μιλάνο, στο Παρίσι, η ιστορία επαναλαμβάνεται και στο ντεκόρ. Τώρα λοιπόν, για τον χειμώνα του 2018, σειρά έχει το δυναμικό κόκκινο. Μια μονοχρωματική, σχεδόν εμμονική τάση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Το αστρολογικό δελτίο για την εβδομάδα 25 Σεπτεμβρίου ως και 01 Οκτωβρίου! (video)

5. Βελούδο. Το μαλακό βελούδο ετοιμάζεται να πάρει τη μεγάλη του εκδίκηση και ειδικά σε αποχρώσεις του καφέ, του πράσινου, του λαδί, μοιάζει ακόμη πιο πολυτελές, γίνεται πιο θεατρικό, μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε σαν το τέλειο σκηνικό για την παράσταση της ζωής μας που δεν έχει αρχίσει ακόμη…

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share