Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Το διαμέρισμα των 4 τ.μ. που είναι "αόρατο"! Θα πάθετε πλάκα με το εσωτερικό του (photos)

13 Μαΐου 2017 14:24
Το διαμέρισμα των 4 τ.μ. που είναι

Ένα Σκανδιναβικό σπίτι μόλις 4τ.μ. που μοιάζει με κύβο και είναι σχεδόν... "αόρατο" στην περιοχή Harads της Σουηδίας...

Το γνωστό και ως Mirrocube αποτελεί ένα διαμέρισμα που μοιάζει σαν να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ανήκει στο ξενοδοχείο Treehotel και θεωρείται το must ησυχαστήριο για όποιον ταξιδιώτη οδηγείται προς τα βόρεια της Σουηδίας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Μεγάλη ανατροπή στο αγώνισμα της Κυριακής! Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής και ποιος παίκτης μένει εκτός;

Είναι "σκαρφαλωμένο" στα δέντρο -σε ύψος 4-5 μέτρων από το έδαφος- και περιβάλλεται εξωτερικά από καθρέπτες που το κάνουν να "χάνεται" μέσα στο δάσος εξαιτίας των αντικατοπτρισμών. Μπορεί να είναι δύσκολα αντιληπτό από το ανθρώπινο μάτι, αλλά είναι εντελώς ευδιάκριτο για τα πουλιά και τα υπόλοιπα ζώα, χάρη στο ειδικό υπέρυθρο φίλμ του. Έτσι, "δένει" απόλυτα με το φυσικό τοπίο...

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πριν 6 χρόνια ζύγιζε 200 κιλά και το στήθος του κρεμόταν μέχρι τη μέση. Όταν δείτε πως είναι σήμερα θα μείνετε άφωνοι (photos)

Η εσωτερική του διακόσμηση είναι εντελώς λιτή, καθώς περιέχει μια πολυθρόνα, ένα τραπέζι, ένα μπάνιο και ένα υπέρδιπλο κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο. Από τη βεράντα του, μπορείτε να θαυμάσετε το φυσικό τοπίο και να απομακρυνθείτε από τη βουή της πόλης. Πρόκειται για ένα άκρως φωτεινό δωμάτιο, που κατα τη διάρκεια της ημέρας φωτίζεται από τις ακτίνες του ηλίου, και έχει κατασκευαστεί από την εταιρεία Tham & Videgård.

 

Σπίτι

Ροή ειδήσεων

Share