Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Δείτε πρώτοι πως ένα εγκατελλειμμένο κτήριο στου Ψυρρή μετατράπηκε σε ένα urban city hotel!

Μια διαμονή θα σας πείσει!

30 Απριλίου 2018 10:20
Δείτε πρώτοι πως ένα εγκατελλειμμένο κτήριο στου Ψυρρή μετατράπηκε σε ένα urban city hotel!

Φωτο: Τίτη Βελοπούλου

Άλλη μια νέα άφιξη στου Ψυρρή ήρθε να επιβεβαιώσει τη νέα τάση που θέλει μικρά ξενοδοχεία να ξεφυτρώνουν σε κάθε γωνιά της Αθήνας. Αυτή τη φορά ο λόγος για το Athensotel.com που άνοιξε στην καρδιά του Ψυρρή, ένα βήμα από τον σταθμό μετρό Μοναστηράκι και δέχτηκε τους πρώτους επισκέπτες του το περασμένο Σάββατο.

Το ξενοδοχείο όπως μας ενημέρωσαν οι εμπνευστές του έχει να προσθέσει ακόμα πολλές μικρές πινελιές, ωστόσο εμείς καταφέραμε να εξασφαλίσουμε μερικές φωτογραφίες για να σας δώσουμε μια πρώτη γεύση...

Το γωνιακό κτήριο τραβάει από την πρώτη στιγμή τα βλέμματα, ενώ στην reception η παλαιωμένου στυλ ταπετσαρία μοιάζει να έχει αναδειχθεί από την πέτρα...

Το Athensototel είναι ένα σύγχρονο urban hotel με 14 δωμάτια από τα οποία τα 4 είναι δύο επιπέδων lofts στο ισόγειο που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 5 άτομα.

Όλα τα δωμάτια (που φέρουν την υπογραφή της interior designer Φλωριάννας Νικολοπούλου) χαρακτηρίζονται από μοντέρνο και minimaliστικό σχεδιασμό, είναι λειτουργικά με κρεβάτια οντάδες και παρέχουν όλες τις ανέσεις για τον σύγχρονο ταξιδιώτη!

Χώρος πρωινού δεν υπάρχει, ωστόσο το πρωινό το έχει αναλάβει η Breakfast in Athens! Στο σόγειο εκτός από ένα mini gym και μια σάουνα, υπάρχει κοινόχρηστη κουζίνα.. Όσο για την ταράτσα, με jazcuzzi και ξαπλώστρες, είναι κι αυτή προσβάσιμη μόνο από ενοίκους!

Μια νέα πρόταση διαμονής που ήρθε να μπει δυναμικά στον ξενοδοχειακό χάρτη της πόλης!


Από €80
Αγ. Ελεούσης 8, Ψυρρή, Τ. 210 325 7034

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share