Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Εκεί που δεν το περιμένεις… Ένα εγκαταλειμμένο κτήριο του Mεσοπολέμου στη Βουλής μετατράπηκε σε ένα πολυτελές boutique hotel με μια… «σπιτίσια» ταράτσα που αξίζει να ανακαλύψεις!

13 Απριλίου 2018 11:18
Εκεί που δεν το περιμένεις… Ένα εγκαταλειμμένο κτήριο του Mεσοπολέμου στη Βουλής μετατράπηκε σε ένα πολυτελές boutique hotel με μια… «σπιτίσια» ταράτσα που αξίζει να ανακαλύψεις!

Ήταν από εκείνες τις στιγμές που λες ότι όλα πράγματι συμβαίνουν για κάποιο λόγο… Κι εκεί που περπατάς στη Βουλής ξαφνικά βλέπεις μια πινακίδα που αναγράφει “Roof garden” και αναρωτιέσαι αν πράγματι υπήρχε εδώ πριν λίγους μήνες..

Όχι σίγουρα όχι, θα το θυμόμουν από την τελευταία φορά που πέρασα… σκέφτηκα! Γράφει έξω V 1935 luxury apartments. Την «πιάνω» τη φάση. Άλλο ένα καινούριο ξενοδοχείο-διαμερίσματα στην καρδιά της Αθήνας! Μπαίνω μέσα, στην αρχή διστακτικά, και κατευθύνομαι στο ασανσέρ προς ολοταχώς για τον 6ο όροφο…

Με το που αντικρίζω την αναπάντεχη ταράτσα που θυμίζει σπιτιού με τα φερ φορζέ και τα ολάνθιστα παρτέρια με φυτά, με καλωσορίζουν η Άννα Σκίτσα και ο σύζυγος της Λευτέρης Τσαουσάκης και με τις πρώτες δύο κουβέντες μας «σπάει» αμέσως ο πάγος. Το κτήριο, που χρονολογείται το 1935, περιήλθε πέρυσι στην ιδιοκτησία τους, με στόχο την ανακατασκευή και την αξιοποίησή του. Ακούγοντας λοιπόν μαζί τους απαλή jazz μουσική, απολαμβάνοντας ένα υπέροχο τσάι, σερβιρισμένο όπως πρέπει (οι οικοδεσπότες δίνουν σε όλα έμφαση στη λεπτομέρεια), χαλάρωσα και έμαθα τα πάντα γι΄αυτό το νέο επιχειρηματικό τους εγχείρημα..

Πρόκειται για ένα πολυτελές boutique hotel με 9 προσεγμένα διαμερίσματα (με πλήρως εξοπλισμένες κουζίνες, πλυντήρια, smart tvs, bath amenities) σε homey διακόσμηση που έχει επιμεληθεί η ίδια η Άννα! Ευρύχωρα (40-80τμ) με όλες τις σύγχρονες ανέσεις μπορούν να φιλοξενήσουν από 2-5 άτομα! Ιδανική πρόταση διαμονής για ζευγάρια ή οικογένειες που δεν θέλουν να στερούνται τις ανέσεις του σπιτιού τους!

Στον 6ο όροφο λειτουργεί εδώ και λίγο καιρό το Roof Garden του, σε χαλαρό στυλ που προσφέρει από πρωινό κι ένα light lunch, μέχρι γλυκά αλλά κι ένα δροσερό ποτό με θεά το αστικό τοπίο! Μάλιστα τα βράδια όπως με ενημέρωσε ο Λευτέρης στήνεται προτζέκτορας όπου προβάλλονται ασπρόμαυρες ταινίες και ακούγεται ρετρό μουσική… Μια μικρή όαση στο πολύβουο κέντρο της Αθήνας που αξίζει να ανακαλύψετε!

Από €80-120 με πρωινό a la carte.

Βουλής 29,Τ. 211 1821935, Τ. 694 541 4960, www.v1935.gr

Fb

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share