Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Αυτό το ξενοδοχείο στην Αθήνα θα ήθελες να είναι το σπίτι σου! Τώρα μάλιστα ανακαινίστηκε και έγινε αγνώριστο!

21 Μαρτίου 2018 11:32
Αυτό το ξενοδοχείο στην Αθήνα θα ήθελες να είναι το σπίτι σου! Τώρα μάλιστα ανακαινίστηκε και έγινε αγνώριστο!

του Χρήστου Αϊβαλιώτη ([email protected])

Αν και βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, η μοναδική του τοποθεσία προσφέρει στους επισκέπτες του ησυχία και ηρεμία. Καλαίσθητο και λειτουργικό, αποτελεί τον ιδανικό προορισμό για επαγγελματίες, ζευγάρια και οικογένειες. Ειδικά τώρα, που η πλήρης ανακαίνιση που υπέστη το έχει κάνει... αγνώριστο! Οι 34 πλήρως ανακαινισμένες σουίτες (για 2- 4 άτομα) του Holiday Suites Arnis Street αγκαλιάζουν τις ανάγκες των επισκεπτών και προσφέρουν μια αξέχαστη διαμονή. Σε κάθε σουίτα υπάρχουν μικρά σαλόνια αλλά και κουζίνες για να μπορείτε να απολαμβάνετε τις γεύσεις που σας αρέσουν... εντός!

Εκτός από τα στρώματα, τα δάπεδα και τις ξύλινες επενδύσεις με μια δόση... νανοτεχνολογίας, υπάρχουν στο χώρο και smart τηλεοράσεις, blue ray player με θύρα usb και bluetooth receiver υποστηρίζονται από ηχοσύστημα και υψηλής ταχύτητας wi-fi. Αυτόνομη θέρμανση/ψύξη και ευρύχωρες, έξυπνα σχεδιασμένες ντουλάπες, με περισσότερο ωφέλιμο χώρο, safe box, σιδερώστρα, ομπρέλα, ολόσωμος καθρέφτης με φωτιστικό και πολλές ακόμη μικρές αλλά λειτουργικές προσθήκες, απαντούν σε κάθε ανάγκη και σας επιτρέπουν να απολαύσετε τη διαμονή -και τις βόλτες σας- χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Με κληρονομιά έξι δεκαετιών στον τομέα της φιλοξενίας, η ιδιοκτήτρια εταιρεία του Ηoliday Suites Arnis Street σας εγγυάται την απόλυτη εμπειρία διαμονής. Στα συν του και η υπηρεσία “Happy Pet Project”, όπου το κατοικίδιό σας θα απολαύσει εξίσου τη διαμονή του σε αυτό το ξενοδοχείο!

Επίσης μάθαμε ότι το έτερο ξενοδοχείο του ομίλου, το Holiday Inn Athens Attica Ave που βρίσκεται στο αεροδρόμιο, αυτή την περίοδο ανακαινίζονται οι χώροι υποδοχής και προστίθενται ένα open lobby με e-bar, entertainment lounge και transit area! Ακόμα οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν το φαγητό τους σε όλο το χώρο υποδοχής και αναψυχής... Περισσότερα σε λίγες μέρες... stay tuned!

Info: Άρνης 4, T. 210 7278500, www.holiday-suites.com

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share