Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πιο ξενοδοχείο βραβεύτηκε ως το καλύτερο city hotel της Ελλάδας! Δείτε το πρώτοι!

21 Μαρτίου 2018 13:20
Δεν μπορείτε να φανταστείτε πιο ξενοδοχείο βραβεύτηκε ως το καλύτερο city hotel της Ελλάδας! Δείτε το πρώτοι!

Ρεπορτάζ: Χρήστος Αϊβαλιώτης ([email protected])

Βρίσκεται μία ανάσα από τον Εθνικό κήπο και το Ζάππειο, στο κτήριο που στεγαζόταν παλιότερα μια πρώην εταιρεία πληροφορικής!

To ξενοδοχείο Pi Αthens Suites με τις 6 ιδιαίτερες και ευρύχωρες σουίτες της (25-33 τµ.), εκ των οποίων µία έχει θέα την Ακρόπολη, έχουν μοντέρνο σχεδιασμό, είναι διακοσμημένες με tailor made κατασκευές και παρέχουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις για μια άνετη διαμονή.



Δυνατό χαρτί του ξενοδοχείου είναι και η deluxe οικογενειακή σουίτα του, όπου μπορεί να φιλοξενήσει έως και 5 άτομα.

Γι' αυτό το λόγο και το Fodor’s Travel, μια εταιρεία που παρέχει συμβουλές και προτάσεις ξενοδοχείων σε όλο τον κόσμο, το έχει εντάξει στη λίστα του ως ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία για οικογένειες στην Αθήνα.



Όμως το Pi Αthens Suites έχει βραβευτεί και ως το Καλύτερο Ξενοδοχείο Πόλης από τα Hotel Design Awards 2017, ένα θεσμό που αναδεικνύει τα καλύτερα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα!



Στα συν το ελληνικό πρωινό, το δωρεάν parking αλλά και η νέα τους υπηρεσία Wall News όπου μέσα από ειδικές οθόνες που είναι εγκατεστημένες στο lobby και στα δωμάτια του ξενοδοχείου, προβάλλονται πίνακες καλλιτεχνών και video art.

Info: Pi Αthens Suites, από €70, Φωκιανού 4, Τ. 210 7512345, www.piathens.com

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share