Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Εντοπίσαμε την πιο πρόσφατη άφιξη στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας!

25 Μαρτίου 2018 09:18
Εντοπίσαμε την πιο πρόσφατη άφιξη στον ξενοδοχειακό χάρτη της Αθήνας!

Ρεπορτάζ: Χρήστος Αϊβαλιώτης ([email protected])

Σε απόσταση αναπνοής από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας και με άμεση πρόσβαση στις εμπορικές περιοχές της πρωτεύουσας, το Athenaeum Grand Hotel υποδέχεται τους επισκέπτες του από τον Ιούνιο του 2017 στις ολοκαίνουργιες εγκαταστάσεις του με μοναδικό σύγχρονο design.

Τα 90 ευρύχωρα δωμάτια και οι 2 κομψές σουίτες του (25-100τμ) έχουν απεριόριστη θέα στην Αθήνα και είναι διακοσμημένα με μοντέρνα αισθητική με πολυτελείς πινελιές και ιδιαίτερες ανέσεις.

Κάθε δωμάτιο διαθέτει και ένα smartphone (handie) , όπου οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να το παίρνουν μαζί τους στις βόλτες τους στην πόλη και να έχουν απεριόριστες κλήσεις εντός Ελλάδος και σε συγκεκριμένες χώρες του εξωτερικού, και internet,



Στις εγκαταστάσεις θα βρείτε ένα bar restaurant, με απολαυστικά πιάτα και δροσιστικά ποτά, ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και δωρεάν χώρο για στάθμευση.

Καθημερινά ένα βαν περιμένει τους επισκέπτες του ξενοδοχείου για να τους μεταφέρει δωρεάν στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης, στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και στη Μαρίνα Φλοίσβου.

Επίσης, μάθαμε πρώτοι ότι το Athenaeum θα αποκτήσει σύντομα (Ιούνιος 2018)... αδερφάκι, το Athenaeum Palace & Luxury Suites στην οδό Συγγρού 123, όπου θα φιλοξενεί 110 δωμάτια και σουίτες, roof garden για τους vip επισκέπτες καθώς και ένα πλήρως εξοπλισμένο spa! Stay tuned... για περισσότερες λεπτομέρειες!



Info: Από €79/δίκλινο με πρωινό. Αthenaeum Grand Hotel, Λεωφόρος Α. Συγγρού 142, Καλλιθέα, Τ. 210 92 22 500, www.athenaeumgrandhotel.com

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share