Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Το νέο ξενοδοχείο της Αθήνας που ταράσσει τα νερά της ... Airbnb!

19 Μαρτίου 2018 10:07
Το νέο ξενοδοχείο της Αθήνας που ταράσσει τα νερά της ... Airbnb!

Ρεπορτάζ: Χρήστος Αϊβαλιώτης ([email protected])

Λίγο πριν τελειώσει το 2018 ένα νέο ξενοδοχείο έκανε την εμφάνιση του στο κέντρο της Αθήνας, ανάμεσα στις πλατείες Ομονοίας και Καραΐσκάκη και ήρθε να ταράξει λίγο τα νερά της... Airbnb!

Αυτό είναι το K29, ένα συγκρότημα ενοικιαζόμενων διαμερισμάτων (aparthotel), που συνδυάζει την άνεση και την αυτονομία που προσφέρει ένα μικρό διαμέρισμα με τις παροχές που μπορεί να προσφέρει ένα ξενοδοχείο.

Διαθέτει 28 δωμάτια και 1 σουίτα, minimal διακόσμησης με έντονες πινελιές χρώματος όπου λούζονται από το φυσικό φως όλη την ημέρα. Διαθέτει επίσης mobile check-in, κάτι που σημαίνει ότι οι πελάτες θα μπορούν να ξεκλειδώνουν τα δωμάτια με κινητά τηλέφωνα και tablets, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή, η οποία μέσω bluetooth επικοινωνεί με την «έξυπνη» κλειδαριά της πόρτας.



Απολαύστε το πρωινό σας στον 7ο όροφο, γυμναστείτε στον 8ο με εκπληκτική θέα στο κέντρο της Αθήνας, ενώ στο ισόγειό του, δοκιμάστε νόστιμο φαγητό στο εστιατόριο Premier. Τα «διαμερίσματα» αυτά μπορούν να προσφέρουν μακρόχρονα παραμονή σε όσους θέλουν να κάνουν οικογενειακές διακοπές, αλλά και σαν έδρα για στελέχη που ταξιδεύουν στη χώρα μας και χρειάζονται ένα μικρό διαμέρισμα για αρκετό χρόνο.



Info: Από €65. Κ29, Αγ. Κωνσταντίνου 29, Αθήνα, T. 215 560 4170, kappa29.com

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share