Αρχοντικό Ταϋγέτη
Μυστράς, τηλ.: 2731 022009
Τιμή: 199€ για 6 άτομα (33€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις και μέσω του Booking, από εδώ

Μια ανάσα (5 χιλιόμετρα, για να είμαστε πιο ακριβείς) από τη βυζαντινή καστροπολιτεία του Μυστρά, και λίγο παραπάνω από τις μαγικές πλαγιές του Ταΰγετου, προσφέρει duplex σουίτες που μπορούν να σας εξασφαλίσουν όση ιδιωτικότητα ή όση παρεΐστικη ατμόσφαιρα θέλετε. Απλώνονται σε 66 τετραγωνικά η μεγάλη και 50 η μικρή, και περιλαμβάνουν δύο υπνοδωμάτια και έναν καναπέ-κρεβάτι στο σαλόνι, πλάι στο τζάκι. Κάποια υπνοδωμάτια έχουν επίσης το δικό τους τζάκι, ενώ στις παροχές περιλαμβάνονται επίσης καλά εξοπλισμένη κουζίνα και επιτραπέζια για τις παρεΐστικες βραδιές σας. Τα υλικά για το πλούσιο, σπιτικό πρωινό παρέχονται στην κουζίνα της σουίτας σας, για να το ετοιμάσετε και να το τιμήσετε ό,τι ώρα θέλετε. Η θέα στον κάμπο της Σπάρτης από τα μπαλκόνια είναι φαντασμαγορική.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

Μαχαλάς
Κήποι, τηλ.: 2653 071630
Τιμή: 153€ για 6 άτομα (25,50€ το άτομο) με πρωινό
Κρατήσεις μέσω του Booking από εδώ

Ένα πανέμορφο πέτρινο χωριό… στην καρδιά ενός άλλου χωριού, των Κήπων, ο Μαχαλάς προσφέρει ατμοσφαιρικά δωμάτια, διακοσμημένα με πέτρα και ξύλο, απλωμένα στα ξεχωριστά σπιτάκια του. Εδώ έχετε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλά διαφορετικά δίκλινα, οικογενειακά δωμάτια των 4 ατόμων και σουίτες, όλα τους εξοπλισμένα με τζάκι και διακοσμημένα με παραδοσιακές πινελιές και αφράτα περσικά χαλιά. Το πρωινό αποτελείται από λαχταριστές χειροποίητες μαρμελάδες, ζυμωτό ψωμί και άλλα παραδοσιακά προϊόντα, ενώ το εστιατόριο του ξενώνα σερβίρει τοπική κουζίνα. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν μπαλκονάκι ή αίθριο με θέα στα απίθανα τοπία γύρω τους, μπάνιο με υδρομασάζ και σούπερ εξοπλισμένα κουζινάκια.