Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Βόμβα στην αγορά: Αυτός ο κολοσσός θέλει να ανοίξει 10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα!

3 Απριλίου 2017 10:49
Βόμβα στην αγορά: Αυτός ο κολοσσός θέλει να ανοίξει 10 ξενοδοχεία στην Ελλάδα!

Ο ξενοδοχειακός κολοσσός Wyndham Hotel Group με περισσότερες από 8.000 ξενοδοχειακές μονάδες σε 75 χώρες ανακοίνωσε την επέκταση των δραστηριοτήτων του στην Ελλάδα.

Έτσι, εκτός από την επένδυση των πέντε εκατομμυρίων στην πλατεία Καραϊσκάκη για το παλιό Imperial που διαθέτει 276 δωμάτια και χώρους 2.500 τ.μ. για συνέδρια και εκδηλώσεις σύντομα έρχονται άλλα 4 ξενοδοχεία εντός Αττικής.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός: Αυτοκίνητα με 300 ευρώ έρχονται από Βουλγαρία! Δείτε τι γίνεται στην αγορά!

Πρόκειται για δυο υπερπολυτελή ξενοδοχεία στο Λουτράκι με 315 σουίτες και μπάνγκαλοους, ιδιωτικές πισίνες και τζακούζι. Οι λόγοι που ο όμιλος επέλεξε το Λουτράκι ως πρώτο σταθμό για τη διεύρυνση της παρουσία του είναι πολλοί.

Είναι ένας προορισμός σε μικρή απόσταση από την Αθήνα και το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κοντά σε μέρη τουριστικού ενδιαφέροντος όπως η Επίδαυρος, οι Μυκήνες, το Ναύπλιο και η Αρχαία Κόρινθος.

«Μεγάλοι όμιλοι όπως ο four seasons με τον Αστέρα, έχουν ξεκινήσει επενδύσεις ή συνεργασίες στην Ελλάδα. Αν βέβεια κλείσει η συμφωνία με τους δανειστές και ομαλοποιηθεί η όλη εικόνα της οικονομίας της χώρας είμαστε βέβαιοι όπως έχουμε πει και στον Πρωθυπουργό ότι αυτό θα επιταχυνθεί πολύ περισσότερο» δήλωσε στο Star ο Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του ΣΕΤΕ.

Όπως ανέφεραν στελέχη της αμερικανικής αλυσίδας, το μεγάλο στοίχημα είναι η ανάδειξη της πόλης του Λουτρακίου σε δημοφιλή προορισμό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φοβερό κόλπο: Δείτε πως με μία μόνο πατάτα θα έχετε δωρεάν φως στο δωμάτιο σας, για πάνω από 1 μήνα! (video)

Ακολουθούν το πρώην aqua Mare στην Βραυρώνα και το aquamarina στο Μάτι. Η Αττική αποτελεί την πρώτη στάση ενώ ο όμιλος ψάχνει ευκαιρίες τόσο στα νησιά όσο και στην ηπειρωτική χώρα.

Η Wynham μεταξύ άλλων δραστηριοποιείται στην Σαγκάη, την Κωνσταντινούπολη, τη Ντόχα, το Σάλτσμπουργκ, το Σικάγο και το Ορλάντο.

 

Hotels

Ροή ειδήσεων

Share