Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Το πιο εμβληματικό γήπεδο τένις του κόσμου! (Photos)

19 Νοεμβρίου 2017 16:40
Το πιο εμβληματικό γήπεδο τένις του κόσμου! (Photos)

Όταν ακούμε για γήπεδα τένις φανταζόμαστε κατασκευές σε ανοιχτούς χώρους, με κερκίδες και ενδεχομένως ανάμεσα σε ένα πράσινο σκηνικό ή δίπλα σε άλλες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ωστόσο, ένα γήπεδο τένις είναι διαφορετικό από τα άλλα, και μάλιστα κατά πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη καταγγελία από τη Δήμαρχο Μάνδρας: Αστυνομικοί που δηλώθηκαν ότι ήταν στη Μάνδρα, φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού!

Γιατί πώς θα σας φαινόταν αν παίζατε το αγαπημένο σας άθλημα μέσα σε μια εκκλησία του 16ου αιώνα, με αγάλματα και γλυπτά να σας παρακολουθούν. Αυτό είναι το γήπεδο τένις που στεγάζεται μέσα στην εμβληματική εκκλησία Paolo Converso του 16ου αιώνα στο Μιλάνο και είναι έργο του εικαστικού καλλιτέχνη Asad Raza που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την Converso.

Στο εσωτερικό της εκκλησίας τοποθετήθηκαν δίχτυα, έγιναν οι γραμμές και ένα δοχείο γυάλινο με τσάι γιασεμιού διατίθεται στους πάικτες για χαλάρωση. Επιπλέον, όλα τα απαταίτητα αξεσουάρ για ένα ματς τένις υπάρχουν εδώ, όπως και δύο προπονητές που βοηθούν και δίνουν συμβουλές στους παίκτες. Οι εικόνες είναι μοναδικές και η ατμόσφαιρα παρασύρει τον αθλητή σε άλλες εποχές…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα ζώδια της εβδομάδας 20-26 Νοεμβρίου 2017 από τον Κώστα Λεφάκη - Ποια ζώδια θα έχουν «φουρτούνες» στα αισθηματικά τους;

Πηγή: enikos.gr

Πηγή: perierga.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share