Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

"St'astra": Για ψαράκι, κρέας και live BBQ

10 Οκτωβρίου 2017 20:10

Σεπτέμβρη μήνα και με τη θερμοκρασία ακόμα στα ύψη, το ιδανικό τραπέζι για ένα τετ α τετ δείπνο αν βρίσκεσαι στην Αθήνα κι όχι σε κάποιο νησί, αν μη τι άλλο το ονειρεύεσαι νόστιμο, στιλάτο και κάπου δροσερά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: Πέθανε από ανακοπή καρδιάς γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος!

Η πρόταση περιλαμβάνει ταράτσα με πισίνα, θέα Ακρόπολη και Λυκαβηττό και τον ουρανό ταβάνι. Το ξεχωριστό roof pool and bbq restaurant St’ astra στον 8ο όροφο του Radison Park Hotel έχει νέο concept και μενού, που επιμελήθηκε ο Κώστας Τσίγκας, που ναι μεν τον γνωρίσαμε στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004, αλλά τον έχουμε γευτεί σε διάφορα εστιατόρια της πόλης.

Εδώ μιλάμε για comfort μεσογειακό μενού με ανοιχτό μπάρμπεκιου και μπαρ με κοκτεϊλάρες, θέα και ωραίο αέρα. Δοκιμάσαμε αρκετά πιάτα, αλλά θα σταθώ στα ψητά καρότα με την μπουράτα, ένα εξαιρετικά ντελικάτο πιάτο, το πληθωρικά νόστιμο ριζότο γαρίδας, το άψογα ψημένο χταπόδι με μαύρο αγιολί και ψητή ντομάτα και το εξαιρετικά ενδιαφέρον φιλέτο μπακαλιάρου με όστρακα και σάλτσα μπουγιαμπέσας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν ξανάγινε: Η Aegean «ξαναχτυπά» με απίθανη προσφορά: -30% για όλους τους προορισμούς του εξωτερικού!

St’ astra όμως δεν θα ανέβεις μόνο για θαλασσινά αλλά και για σοβαρή κρεατοφαγία. Από τον κατάλογο δεν λείπουν οι ευφάνταστες σαλάτες, τα burgers και το live BBQ που όσο ο καλός καιρός μακροπορεύεται τόσο εξακολουθεί να ψήνει κρέατα εξαιρετικής ποιότητας.

info
Λ. Αλεξάνδρας 10, Αθήνα, τηλ. 210 8894500. Κόστος: €40-45.

πηγή: olivemagazine.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share