Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Έλεγχος στο αεροδρομιο: Τα 5 βασικά αντικείμενα που τον ενεργοποιούν!

16 Αυγούστου 2017 22:07
Έλεγχος στο αεροδρομιο: Τα 5 βασικά αντικείμενα που τον ενεργοποιούν!

Ποια είναι τα αντικείμενα που μπορεί να ενεργοποιήσουν το συναγερμό και να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω σας;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κοιτάμε μόνο τη δουλειά μας. Δεν ξέρουμε αν θα γυρίσουμε σπίτι μας": Συγκλονίζουν οι ήρωες πιλότοι των canadair!

Ξέρουμε πόσο σημαντικό μπορεί να είναι το airport style, αλλά για ξεκάθαρα πρακτικούς λόγους υπάρχουν μερικά items και αξεσουάρ που καλό είναι να αποφύγετε. Εκτός αν δεν έχετε πρόβλημα να γίνετε ο λόγος που καθυστερεί η ουρά των επιβατών.

Μια πρώην υπεύθυνη ασφαλείας του αεροδρομίου του Λος Άντζελες, η Kimberly Pruitt, δίνει εξαιρετικά χρήσιμες συμβουλές και αποκαλύπτει ακόμα και τα πιο απροσδόκητα αντικείμενα που μπορούν να «χτυπήσουν» καθώς περνάτε από τον έλεγχο του αεροδρομίου ή που απαιτούν να σας εξετάσουν ενδελεχώς και ενδεχομένως να σας κάνουν να χάσετε χρόνο.

Πολλα τσιμπιδάκια

«Τα τσιμπιδάκια μπορεί να είναι μικρά, αλλά όταν φοράτε πολλά η ποσότητα του μετάλλου είναι επαρκής για να ενεργοποιήσει τον συναγερμό. Θα σας πρότεινα λοιπόν να φτιάξετε τα μαλλιά σας μετά τον έλεγχο».

Μακριά φορέματα και φούστες

«Μπορεί να μη χτυπάνε, αλλά και πάλι δε θα το συνιστούσα γιατί πρόκειται για ένα ρούχο που γεννά υποψίες. Έτσι, ο/η αστυνομικός που θα βρίσκεται εκείνη τη στιγμή εκεί, θα πρέπει να σας ψάξει για να επιβεβαίωσει ότι δεν κρύβετε κάτι κάτω από το μακρύ ύφασμα».

Σανδάλια με περίτεχνο δέσιμο

«Όσο κι αν αγαπάτε τα καινούρια σας σανδάλια, κάντε υπομονή και μη τα φορέσετε στο ταξίδι. Αλλιώς θα πρέπει να βρείτε την υπομονή να τα λύνετε και να τα δένετε εκ νέου αν σας ζητηθεί να τα βγάλετε».

Μεταλλικά αξεσουάρ

Μεγάλα βραχιόλια και κολιέ είναι η Νο1 αιτία να ακούσετε τον χαρακτηριστικό ήχο του ανιχνευτή! Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τα μεταλλικά αξεσουάρ μαλλιών».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει η Heidi Klum! Φιλά στο στόμα τον 12χρονο γιο της

Παντελόνια ή σορτς με πολλές τσέπες

Όλες αυτές οι τσέπες συνήθως έχουν στις άκρες τους αυτά τα μεταλλικά στρογγυλά, τα οποία σχεδόν πάντα θέτουν τον συναγερμό σε λειτουργία. Εκτός από αυτό μπορεί να έχετε πράγματα, όπως κλειδιά, μέσα στις τσέπες τους και να μη το θυμάστε».

πηγή: bovary.gr

 

Travel

Ροή ειδήσεων

Share