Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Η δημόσια εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στον Θοδωρή Μαρασούλη! «Είμαι πολύ τυχερή γιατί...»

21 Μαρτίου 2018 18:54
Η δημόσια εξομολόγηση της Ελεονώρας Μελέτη στον Θοδωρή Μαρασούλη! «Είμαι πολύ τυχερή γιατί...»

Η Ελεονώρα Μελέτη διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού ανυπομονεί να αγκαλιάσει τον καρπό του έρωτας της με τον Θοδωρή Μαρασούλη.

Η παρουσιάστρια μίλησε στην Μαίρη Αρώνη και μεταξύ των άλλων αναφέρθηκε στα κιλά της εγκυμοσύνης, αλλά και για τον σύζυγο της που βρέθηκε στο πλευρό της, αθόρυβα, στα παρασκήνια του DWTS.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor Panorama: Αποκάλυψη βόμβα του Βασάλου! Τι είχε γίνει όταν ο Γουίλι μπήκε στην ομάδα των Μαχητών και δεν το μάθαμε ποτέ;

Συγκεκριμένα, είπε: «Επειδή καβάτζωσα τον έβδομο μήνα της εγκυμοσύνης της, χωρίς να έχω πάρει πολλά κιλά, αποφάσισα να σταματήσω να ζυγίζομαι γιατί δεν είχα λόγο να αγχώνομαι και τώρα έχω χαλαρώσει και το απολαμβάνω περισσότερο. Δεν ξεφεύγω τελείως, αλλά τον έχω απολαύσει αυτό τον μήνα. Μαγειρεύω κάθε μέρα. Θα επιστρατεύσουμε τη μαμά Αλεξάνδρα σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις. Έκανα μαθήματα μαγειρικής στην αρχή της σεζόν, γιατί έκοψα όλες μου τις αθλοπαιδιές και κάτι έπρεπε να κάνω. Αλλά βασανιζόμουν με τις μυρωδιές και σταμάτησα»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Ανάδρομος Ερμής στον Κριό: Αναλυτικές προβλέψεις από την Άση Μπήλιου για όλα τα ζώδια! (video)

Όσο αφορά τον Θοδωρή Μαρασουλή; Εκείνη, τόνισε : «Ήταν εδώ σήμερα. Δεν με αφήνει να οδηγώ. Με έφερε και θα έρθει να με πάρει κιόλας γιατί δεν θέλει να παίρνω ούτε ταξί. Με προσέχει πολύ, είμαι πολύ τυχερή»

Πηγή: youweekly.gr

 

Dancing with the Stars

Ροή ειδήσεων

Share