Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Και όμως το είπε! Οι αδιανόητες ατάκες του Τσουρού για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Πώς αντέδρασε η Σκορδά;

12 Μαρτίου 2018 19:29
Και όμως το είπε! Οι αδιανόητες ατάκες του Τσουρού για την Βίκυ Χατζηβασιλείου! Πώς αντέδρασε η Σκορδά;

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου την Παρασκευή που μας πέρασε ήταν η guest κριτής στο Dancing with the stars και.... έμεινε στην ιστορία!

Συγεκριμένα, ο Κώστας Τσουρός αποφάσισε να τοποθετηθεί σχετικά με όσα είπε η παρουσιάστρια αλλά και τον τρόπο που έκρινε, ο οποίος του φάνηκε αυστηρός! Διαβάστε παρακάτω..

«Ήρθε η Βίκυ Χατζηβασιλείου, ήταν guest κριτής, μας έκρινε με το δικό της τρόπο…», είπε ο δημοσιογράφος και ξεκίνησε να πετάει τα καρφιά του!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπάει την "σιωπή" της η γυναίκα του καρδιολόγου που κατηγορείται για την δολοφονία του: Οι πρώτες στιγμές στην αγκαλιά του γιου της! (video)

Τότε η Φαίη Σκορδά τον ρώτησε: «Θεωρείς ότι δεν σε έκρινε αντικειμενικά;»».

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, μίλησε η Πηνελόπη για εμένα… Μου έβαλε 6. Όλοι οι άλλοι μου έβαλαν 8! Δεν θυμάμαι τα σχόλια που έκανε», είπε και συμπλήρωσε« Πάμε να ακούσουμε την κ. Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία που προειδοποιεί ότι βγάζει δικές της κρέμες με ένα μυστικό της οικογένειάς της με κόκκινα μύρτιλα».

Δείτε ακόμη: Power of Love: Η εμμονή του Σωτήρη με το Νίκο Οικονομόπουλο! Τι αποκάλυψε στα κορίτσια και πως αντέδρασαν! (Βίντεο)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τηλεθέαση: Τι νούμερα σημείωσε το Survivor χωρίς δυνατό ανταγωνισμό; Κέρδισε ή έχασε νούμερα;

Τότε η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τον φρέναρε: «Μας προειδοποιεί τι εννοείς; Κάτσε φρόνιμα!»

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: youweekly.gr

TAGS
 

Dancing with the Stars

Ροή ειδήσεων

Share