Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Dancing with the Stars: Τα αστέρια του show χορεύουν το τραγούδι της ζωής τους! Οι ιστορίες πίσω από αυτά!

9 Μαρτίου 2018 17:50
Dancing with the Stars: Τα αστέρια του show χορεύουν το τραγούδι της ζωής τους! Οι ιστορίες πίσω από αυτά!

Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου, στο 7o live του “Dancing with the Stars”, τα αστέρια μας, θα χορέψουν το “Song of my life”.

Οι διαγωνιζόμενοι επιλέγουν το τραγούδι που τους έχει σημαδέψει και συνδέεται με μία πολύ δυνατή ιστορία της ζωής τους.

Ποιες είναι οι ιστορίες, όμως που κρύβονται πίσω από το “Song of my life”΄;

Για τη Μαρία Κορινθίου είναι η περίοδος μετά την εγκυμοσύνη και η επιλόχειος κατάθλιψη που βίωσε. Για την Πηνελόπη Αναστασοπούλου, το τραγούδι είναι συνδεδεμένο με μία από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής της, καθώς ήταν το πρώτο που χόρεψε ως μικρό κορίτσι. Για τονΜιχάλη Σεϊτη, είναι το τραγούδι που συνδέεται με το ατύχημά του και για την Όλγα Πηλιάκη με το θάνατο της αδερφής της. Ο Άνθιμος Ανανιάδης θα χορέψει το soundtrack που άκουσε στην ταινίαMATRIX, όταν ήταν 11 χρονών και αποφάσισε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Email της πρεσβείας της Γαλλίας στην Αθήνα που προκαλεί ερωτηματικά: Σε περίπτωση μεγάλης κρίσης...

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης θα χορέψει ένα κομμάτι που έγραψε ο ίδιος. Ο Κώστας Τσουρός επιλέγει ένα τραγούδι που συνδέεται με το… πρώτο του φιλί στην πέμπτη δημοτικού. Η Άννη Πανταζή θα χορέψει το τραγούδι που έχει συνδυάσει με την εποχή που ήταν 13 χρονών και πήγε στη Θεσσαλονίκη για προπονήσεις και έμεινε τρία χρόνια. Η Μυριέλλα Κουρεντή θα χορέψει για έναν έρωτά της, με την πρώτη ματιά. Το συγκεκριμένο τραγούδι της έδωσε το θάρρος να διεκδικήσει πρώτη φορά ένα αγόρι. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θα χορέψει ένα τραγούδι που της θυμίζει την ιστορία που ξεκίνησε και εξελίχθηκε σε έρωτα με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Αυτή τη φορά ο χορός θα είναι πολύ προσωπική υπόθεση, με χορογραφίες που θα χαρίσουν στους διαγωνιζόμενους, αλλά και στο κοινό δυνατές στιγμές!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power of love: Ποιοι είναι οι πιο δημοφιλείς παίκτες της εβδομάδας; Η έκπληξη της Μπακοδήμου και η εμφάνιση πασίγνωστου Έλληνα στο παιχνίδι!

Σήμερα, Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 21.00, συντονιζόμαστε στον ΑΝΤ1, για “Dancing withtheStars” και το “Song of my life”!

Μη λείψει κανείς!

Πηγή: youweekly.gr

 

Dancing with the Stars

Ροή ειδήσεων

Share