Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

ARCH BEER HOUSE: O ξύλινος... "ΝΑΟΣ" της ROCK σε περιμένει για ποτό στα... δυτικά! (PHOTOS)

23 Νοεμβρίου 2013
ARCH BEER HOUSE: O ξύλινος...

Ας το πάρουμε από την αρχή. Ακούς rock; Σου αρέσει ο χαμηλός φωτισμός, το ξύλο και η... πέτρα;;; Τότε, η ARCH είναι η μπυραρία που θα σε κάνει να... "κολλήσεις".

Θυμίζοντας... σπίτι βγαλμένο από έναν άλλο αιώνα... σίγουρα θα σε κάνει να αισθανθείς πώς βρίσκεσαι κάπου στη... Σκωτία και απολαμβάνεις μια σπάνια ποικιλία παγωμένης μπύρας.

Καθώς θα κάθεσαι στο μεγάλο ξύλινο επιβλητικό μπαρ, θα βλέπεις γύρω σου μορφές όπως ο Jimi Hendrix, o Bruce Dickinson, o Alice Cooper, o Freddie Mercury, η Janis Joplin, ο Kurt Cobain και πάει λέγοντας...

Εντύπωση θα σου κάνει το σημείο που θα καθήσεις να απολαύσεις το ποτό σου, είτε σε τραπέζι, είτε σε πάσο ή στο μπαρ, καθώς σε κάθε γωνιά υπάρχει κι ένα όνομα χαραγμένο από όλα τα συγκροτήματα και τους μεγάλους μουσικούς της ροκ των τελευταίων δεκαετιών.

Έτσι τη μια μπορεί να βρεθείς στο τραπέζι... Carlos Santana, την άλλη στον πάγκο των Queen, ενώ έχεις πάντα και την επιλογή να βρεθείς κοντά στο ζεστό... τζάκι απολαμβάνοντας ένα παλαιωμένο ουίσκι ή... ένα εκλεκτό bourbon!

Θα ακούσεις μπλουζιές, ροκιές... μεταλιές από τα '70s μέχρι σήμερα, αλλά και rock'n'roll, μέχρι Ξύλινα Σπαθιά και Αγγελάκα! Θα δοκιμάσεις ανάμεσα σε 130 ετικέτες την πιο ιδιαίτερη μπύρα... που ταιριάζει στο στυλ σου και θα παραγγείλεις τις πιο γευστικές mix grill και κλασικές ποικιλίες σε προσιτές τιμές!

Όσο για τους γερούς... πότες, η μπύρα με το λίτρο... είναι η πρόκληση που περιμένατε!

Highlight: Μην ξεχάσεις στο τέλος, να γράψεις τις εντυπώσεις σου στο μεγάλο βιβλίο που σε περιμένει αριστερά στην είσοδο, μόλις μπεις! Επιβάλλεται.

Cheers... rockers!

Από την Κωνσταντίνα Μπιτζήλου ([email protected])


ΙΝFO:

Εθνικής Αντιστάσεως 91, Περιστέρι

Τηλ. 210 5752992, 6936164441

Ώρες: Καθημερινά από 19:00 μ.μ

Facebook Page: https://www.facebook.com/arch.beerhouseb?fref=ts

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ CLUBS & BARS ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ



 

Rock & Alternative

Ροή ειδήσεων

Share