Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

To ξενοδοχείο αυτό στο κέντρο της Αθήνας ανεβάζει ψηλά τον πήχη με τις παροχές του στην... γαστρονομική σκηνή της πόλης!

12 Ιουνίου 2017 12:56
To ξενοδοχείο αυτό στο κέντρο της Αθήνας ανεβάζει ψηλά τον πήχη με τις παροχές του στην... γαστρονομική σκηνή της πόλης!

All senses experience!

Το Melia Athens, μέλος της πολυεθνικής αλυσίδας Melia Hotels International, προσφέρει στον επισκέπτη του μια μοναδική εμπειρία διαμονής, όλες τις ανέσεις και το καλύτερο σημείο εκκίνησης για να εξερευνήσει την πρωτεύουσα.

Ανάμεσα στα highlights οι χαλαρωτικές βουτιές στην 22 μ. πισίνα με θέα στην Ακρόπολη, τα μοντέρνα δωμάτια και οι premium υπηρεσίες, ενώ το νέο lunch και dinner μενού στο Sky Lounge Rooftop, στον 9ο όροφο, ανεβάζει ακόμα περισσότερο τον πήχη τόσο στις παροχές του Melia όσο και γενικότερα στη γαστρονομική σκηνή της πόλης.

Τον νέο κατάλογο μεσογειακού προσανατολισμού έχει επιμεληθεί ο executive chef Δημήτρης Καράμπαμπας και έχει βάση την ελληνική κουζίνα με δημιουργικές όμως πινελιές ενώ έχει δοθεί μεγάλη έμφαση στην χρήση ΠΟΠ ελληνικών προϊόντων και τεχνικών μαγειρικής όπως sous vide.

Δοκιμάστε οπωσδήποτε τη σαλάτα «ο κήπος της Melia» με baby καρότο, κολοκύθι, σπαράγγια, αγγούρι, ραπανάκι, τοματίνια, chips παντζαριού, φύτρες αρακά και vinaigrette από σχοινόπρασο αλλά και το φιλέτο τόνου σε κρούστα ελληνικών βοτάνων και πιπεριών, ταμπουλέ, κινόα με λαδολέμονο, άρωμα τζίντζερ και μαγιονέζα από φρέσκο κρεμμύδι. Το μεσημέρι θα απολαύσετε το gourmet street menu, μια μοντέρνα πρόταση με ελληνικές και διεθνείς γεύσεις σε μορφή tapas, που συνδυάζεται ιδανικά με τη χαλάρωση γύρω από την πισίνα.

Το δείπνο σερβίρεται από τις 20:00 στον ίδιο χώρο του Sky Lounge Rooftop, με θέα την Ακρόπολη και τον Λυκαβηττό. Το μενού συμπληρώνει μια εξαιρετική λίστα κρασιών από τον ελληνικό και διεθνή αμπελώνα καθώς και η ανανεωμένη cocktail list.

Info

• Sky Lounge Bar (από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου): καθημερινά 10:30-18:30 (18:00 τελευταία παραγγελία) & 20:00-01:00

(00:30 τελευταία παραγγελία)

• Sky Lounge Dinner (από μέσα Απριλίου μέχρι μέσα Οκτωβρίου): καθημερινά 20:00-00:00 (23:30 τελευταία παραγγελία)

Χαλκοκονδύλη 14 & 28ης Οκτωβρίου, Αθήνα, Τ. 210 3320100, www.melia.com

Για περισσότερα μαγαζιά κατεβάστε το περιοδικό εδώ

 

Hotel Bars

Ροή ειδήσεων

Share