Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Oι My Excuse κατηφόρισαν στην Αθήνα και ροκάρουν στο Rock n Roll κάθε Τρίτη!

16 Ιανουαρίου 2012
Oι My Excuse κατηφόρισαν στην Αθήνα και ροκάρουν στο Rock n Roll κάθε Τρίτη!

Οι My Excuse το δημοφιλέστερο και δυναμικότερο συγκρότημα της Θεσσαλονίκης αυτή τη στιγμή, δεν άργησε να αγαπηθεί και από το αθηναϊκό κοινό και ροκάρει στο Rock n Roll κάθε Τρίτη.

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι ακούς live και δη από Έλληνες. Όταν συνειδητοποιείς ότι όντως συμβαίνει αυτό, μένεις άφωνος με τη φωνή του Στέφανου, ο οποίος, για να είμαστε εντελώς ειλικρινείς, είναι Ελληνοαμερικανός και είναι επίσης εξαιρετικός κιθαρίστας, συνθέτης και στιχουργός. Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί ως alternative/modern rock.

Tα live των My Excuse είναι εκρηκτικά! Απίστευτες διασκευές, αλλά και μερικά από τα δικά τους τραγούδια, όπως το μοναδικό «Is it over now», το «Smoke a cigarette», το «The way you move» και το «Silent revolution» από την δεύτερη τους δισκογραφική δουλειά που αυτό τον καιρό ετοιμάζουν - κάνοντας τους πάντες ν' αναρωτιούνται από τα πρώτα λεπτά «ποιο είναι το κομμάτι και ποιος το ερμηνεύει;» και κατόπιν να ενθουσιάζονται τόσο με την ερμηνεία όσο και με τις στιχουργικές και μουσικές τους ικανότητες.

Η δουλειά που ετοιμάζουν έχει ήδη τραβήξει την προσοχή του πρώην μάνατζερ των Muse, Safta Jaffery (ο άνθρωπος που τους ανακάλυψε και τους εδραίωσε στο μουσικό στερέωμα), καθώς και του παραγωγού, θρύλου της rock, Ron Saint Germain (βραβευμένος με 12 Grammy), οι οποίοι ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη για να δουν το συγκρότημα από κοντά και να δουλέψουν μαζί τους. Φήμες μιλούν για επικείμενη συνεργασία το ερχόμενο καλοκαίρι.

Μοναδικές εκτελέσεις από τεράστιες επιτυχίες των Red Hot Chili Peppers, Killers, Kings of Leon, Led Zeppelin, Violent Femmes, White Stripes αλλά και (εντυπωσιακά καλές) των Prodigy και Rage Against the Machine. Στα live τους ο κόσμος είναι πραγματικά στον αέρα και τα χέρια κατεβαίνουν μόνο για να τους εμποδίσουν να κατέβουν από τη σκηνή. Άκουσέ τους, αξίζει!

INFO: Φιλικής Εταιρείας 14, Κολωνάκι

 

Clubs

Ροή ειδήσεων

Share