Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τα Coffee Lab φέρνουν την... Costa Rica στο ποτήρι σας!

5 Ιουλίου 2017 14:42
Τα Coffee Lab φέρνουν την... Costa Rica στο ποτήρι σας!

Pura vida είναι ο χαιρετισμός των κατοίκων της Costa Rica και σημαίνει καθαρή ζωή ή σε πιο ελεύθερη μετάφραση "Χαρούμενη ζωή χωρίς έννοιες"!

Οι Κοσταρικανοί θεωρούνται ως ένας από τους πιο ευτυχισμένους λαούς στον κόσμο! Μεγάλη τους αγάπη είναι η μουσική και ο χορός, ενώ λατρεύουν το περιβάλλον και το δείχνουν με κάθε ευκαιρία! Δεν έχουν στρατό και τα χρήματά τους τα διαθέτουν για την παιδεία και την υγεία τους, ενώ χαρακτηρίζονται ως η Ελβετία της Κεντρικής Αμερικής!

Σ αυτή την μικρή χώρα άπαντες αγαπούν την Ελλάδα και τον πολιτισμό της, κάτι που φαίνεται και από το γεγονός πως έχουν δώσει ελληνικά ονόματα σε τρεις πόλεις τους (Grecia, Athenas και Esparza- Σπάρτη)!

Από τα περίεργα είναι πως δίνουν στα παιδιά τους να δοκιμάσουν καφέ που παράγουν οι ίδιοι από την ηλικία των δύο ετών!

Αυτή την φιλοσοφία και αυτό τον υπέροχο καφέ φέρνουν κοντά μας τα Coffee Lab για να απολαύσουν οι φίλοι της αλυσίδας μόνο για λίγο διάστημα, όσο δηλαδή θα επαρκέσει η εισαγωγή από την Costa Rica!

Πρόκειται για έναν βελούδινο καφέ που κέρδισε την 3η θέση στο φετινό CUP OF EXCELLENCE και παρουσιάζει μια βελούδινη υφή στο σώμα με απολυτή ισορροπία και νότες από εξωτικά φρούτα και επίγευση μελιού.

Το καβούρδισμα του γίνεται με περισσή φροντίδα στις παραγωγικές εγκαταστάσεις της Coffee Lab στην Αθήνα. Παράλληλα οι εξειδικευμένοι baristi εκπαιδεύονται ώστε να ακολουθούν κάθε διαδικασία που τους δίδαξε ο ιδρυτής της αλυσίδας και βραβευμένος barista κος Στέλιος Ρουμελιώτης.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον εξαιρετικό καφέ που μας ήρθε από την Costa Rika, οι λάτρεις του καθημερινού καφέ, μπορούν να απολαύσουν ανάμεσα στους τέσσερις μονοποικιλιακούς καφέδες που προσφέρει η εταιρία Coffee Lab. Επίσης οι φίλοι της υγιεινής διατροφής μπορούν να επιλέξουν ένα φρεσκοστυμμένο χυμό ή μια σπιτική λεμονάδα. Όσο για εκείνους που είναι επιρρεπείς στην αμαρτία, δεν θα τα καταφέρουν ν΄ αντισταθούν στον πειρασμό του Choco Ball.

Πλέον τα Coffee Lab αποτελούν συνειδητή επιλογή των καταναλωτών σε κάθε γειτονιά. Αυτό συμβαίνει διότι στα Coffee lab μπορείς να συναντήσεις φίλους για ένα γρήγορο ή πιο αργό καφεδάκι, να χαλαρώσεις, ν ακούσεις μουσική και ν΄ απολαύσεις μοναδικά εδέσματα.

PURA VIDA
Απολαύστε τη ζωή
Απολαύστε τον καφέ σας στα Coffee Lab

 

Ροή ειδήσεων

Share